10 Ιουνίου 2023

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Τα νέα όργανα της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείου και Κ.Υ. Ν. Καρδίτσας


Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας του Νομού Καρδίτσας μετά από τις εκλογές που έγιναν στις 6 Απριλίου.

Οι εκλογές αφορούσαν επίσης στην ανάδειξη της Εξελεγκτικής Επιτροπής, καθώς και στους αντιπροσώπους στην ΟΕΝΓΕ και στο ΝΤ Καρδίτσας της ΑΔΕΔΥ. Παράλληλα διεξήχθησαν εκλογές για την ανάδειξη επιτροπής των ειδικευομένων ιατρών του νοσοκομείου.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται μεταξύ άλλων: “Η συμμετοχή των συναδέλφων γιατρών από το Νοσοκομείο, τα Κέντρα Υγείας και τις ΤΟ.Μ.Υ. του νομού Καρδίτσας καταγράφηκε ως η μεγαλύτερη στην ύπαρξη της Ένωσης. Η σημαντικά αυξημένη συμμετοχή αποδεικνύει τόσο την ανάγκη για ενίσχυση των αγώνων και των διεκδικήσεων των νοσοκομειακών γιατρών στις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που βρίσκεται το δημόσιο σύστημα υγείας χρόνια τώρα, όσο ταυτόχρονα και τη μεγάλη δύναμη που μπορούν να έχουν οι εργαζόμενοι όταν αποφασίσουν να τη χρησιμοποιήσουν. Είναι η καλύτερη επιβράβευση των δράσεων και παρεμβάσεων που ανέπτυξε η Ένωσή μας την τελευταία διετία, ιδιαίτερα στην περίοδο της πανδημίας με τις τεράστιες ελλείψεις λόγω της υποχρηματοδότησης από το κράτος και την προσπάθεια περαιτέρω εμπορευματοποίησης της υγείας”.

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. της Ένωσης είναι:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γάζος Έκτορας
Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Μήχας Ιωάννης
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αναστασίου Γεώργιος
ΤΑΜΙΑΣ: Κουτσιμπέλη Θεοδώρα
ΜΕΛΟΣ: Ευτυχιάδης Ευτύχιος

Στην εξελεγκτική επιτροπή εκλέχθηκαν:

Κουτσόπουλος Χρήστος
Αλέξη Γεωργία
Νιαβή Φεβρωνία

Στην επιτροπή Ειδικευόμενων Γιατρών εκλέχθηκαν:

Αναγνώστου Θεόδωρος
Πολιάνκου-Ζαννάκη Δέσποινα
Ράγιας Δημήτριος
Ζαχόπουλος Απόστολος.

Source link

Facebook