
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023, 02:57
Θύμα διάρρηξης έπεσε ένας 28χρονος αστυνομικός στο Χαλάνδρι, το βράδυ της Παρασκευής. όταν άγνωστοι δράστες μπήκαν στο σπίτι του και αφαίρεσαν το υπηρεσιακό όπλο του.
Σύμφωνα με την καταγγελία του ίδιου, άγνωστοι έσπασαν την μπαλκονόπορτα του σπιτιού του στο Χαλάνδρι και αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους του διαμερίσματος, βρήκαν ένα χρηματοκιβώτιο μέσα στο υπνοδωμάτιο.
Οι δράστες κατάφεραν και παραβίασαν το χρηματοκιβώτιο και στη συνέχεια αφαίρεσαν το υπηρεσιακό όπλο του αστυνομικού και 13 φυσίγγια.
Σε βάρος του αστυνομικού ασκήθηκε δίωξη για πλημμελή φύλαξη και αφέθηκε ελεύθερος μετά από προφορική εντολή εισαγγελέα.
Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023, 02:57
More Stories
Δεκάδες μετανάστες περιμένουν πάνω σε νησίδα για να περάσουν στον Έβρο
Συνελήφθησαν 4 άτομα που επιτεθήκαν σε αστυνομικούς και προκάλεσαν φθορές σε καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας
Δολοφονία κτηνοτρόφου στην Καβάλα – Στον τόπο του εγκλήματος ο ιατροδικαστής