29 Μαΐου 2023

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Το πασχαλινό τραπέζι σε 2.853 οικογένειες από την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023, 14:37

Το πασχαλινό τραπέζι σε 2.853 οικογένειες από την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»

Το πασχαλινό τραπέζι σε ολόκληρη την χώρα έστησε ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με την στήριξη του“International Orthodox Christian Charities”-IOCC και της αλυσίδας σούπερ μάρκετ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε.

Ολοκληρώθηκαν οι διανομές σε 2.853 οικογένειες που ζουν στο όριο της φτώχειας και αντιμετωπίζουν και εκείνες το πρόβλημα της ακρίβειας. Ενοριακά Κέντρα και Δομές της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και Ιερών Μητροπόλεων περιλαμβάνονται στις συνεχείς διανομές δεμάτων αγάπης της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» ενόψει της εορτής του Πάσχα!

Οι ιερείς, το προσωπικό της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» και εθελοντές διένειμαν τα δέματα την Μεγάλη Τρίτη στο Κέντρο Ενοριακής Αγάπης Ε.Φ.Τ. του Καθεδρικού Ιερού Ναού της Αγίας Γλυκερίας Γαλατσίου, ανταλλάσσοντας, με τους επωφελούμενους ευχές για Καλή Ανάσταση!

Ο Γενικός Διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας αναφέρθηκε, στις προσπάθειες του Αρχιεπισκόπου και αυτές τις δύσκολες στιγμές να μην μείνει κανένας μόνος. “Οι δράσεις μας είναι συνυφασμένες 365 ημέρες το χρόνο με όλους εκείνους που έχουν ανάγκη! Στόχος μας την περίοδο αυτή, είναι να δώσουμε σε όλους την δυνατότητα να γιορτάσουν με τις οικογένειες τους σε πνεύμα αγάπης και ειρήνης!”, επεσήμανε ο κ. Δήμτσας.

Δείτε φωτογραφίες: 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023, 14:41Source link

Facebook