8 Ιουνίου 2023

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Επειγόντως στο νοσοκομείο μετά από ερωτική… απροσεξίαΠρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023, 12:36

Πάτρα: Επειγόντως στο νοσοκομείο μετά από ερωτική... απροσεξία

Στο νοσοκομείο οδήγησε έναν 50χρονο στην Πάτρα η σεξουαλική επαφή με τη σύντροφό του, ο οποίος πήγε εσπευσμένα στα επείγοντα με σοβαρό ερυθρό ερεθισμό και οίδημα στα γεννητικά του όργανα.

Σύμφωνα με το flamis.gr, ο άνδρας πήγε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο της Πάτρας αφού αισθάνθηκε φριχτούς πόνους κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής συνέρευσης.

Είχε σοβαρό ερυθρό ερεθισμό και οίδημα στα γεννητικά του όργανα. Το οίδημα ξεκινούσε από το μόριό του και επεκτεινόταν και σε άλλα σημεία με αποτέλεσμα να «σφαδάζει» από τους πόνους. Οι γιατροί του είπαν αμέσως να βγάλει ακτινογραφία για να δουν τι συμβαίνει, ενώ προέβησαν άμεσα στην συνταγογράφηση φαρμακευτικής αγωγής προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο πόνος και σταδιακά να φύγει το οίδημα.

Το flamis.gr αναφέρει πως για καλή του τύχη η ακτινογραφία και οι άλλες εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη δεν έδειξαν άλλη βλάβη. Όπως ανέφερε ο ίδιος στους γιατρούς, όλα έγιναν στην αρχή σεξουαλικής επαφής που είχε με την σύντροφό του. Πιθανότατα από κάποια απρόσεκτη και όπως απεδείχθη λανθασμένη κίνηση υπήρξε «κάταγμα» στο μόριό του, ευτυχώς όμως όχι σε βαθμό που να απαιτηθεί χειρουργική επέμβαση.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023, 12:44Source link

Facebook