9 Ιουνίου 2023

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Στις 12:00 το κρίσιμο ραντεβού μεταξύ Μπέου και Μπαλτάκου για τον τελικό Κυπέλου στο Βόλο – Τι αποκάλυψε στην ΕΡΤ ο δήμαρχος της πόλης


Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, μετά την άρνηση της κυπριακής αστυνομίας να φιλοξενηθεί ο τελικός ποδοσφαίρου μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στην Λευκωσία, πρότεινε το Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, με την 24η Μαίου, ως πιθανή ημέρα διεξαγωγής του αγώνα. Ο Αχιλλέας Μπέος, δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος μίλησε στην ΕΡΤ για το ενδεχόμενο αυτό και ποιες εγγυήσεις θα ζητήσει από κ. Μπαλτάκο στη σημερινή τους συνάντηση.

«Μου τηλεφώνησε ο κ. Μπαλτάκος και δώσαμε ραντεβού για να δούμε με ποιες προϋποθέσεις μπορούμε να διασφαλίσουμε από τη μεριά τη δικιά μου την ομαλή διεξαγωγή του τελικού και να μην υπάρχουν προβλήματα στην όμορφη πόλη του Βόλου και από την άλλη πλευρά να αναλάβει την ευθύνη η ΕΠΟ και η ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, που τους αναλογεί», αποκάλυψε για τη συνάντηση που αναμένεται να γίνει στις 12:00 το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος, μιλώντας για το θέμα του τελικού Κυπέλλου ποδοσφαίρου και στο που θα διεξαχθεί, μετά την άρνηση της κυπριακής αστυνομίας εξαιτίας του φόβου για επεισόδια είπε ότι «είναι ντροπή που μία Κύπρος δε δέχεται μια (ποδοσφαιρική) γιορτή».

Και ο ίδιος, ωστόσο, καταννοεί τις ανησυχίες τους για τη δημιουργία εκτρόπων εκτός του αγωνιστικού χώρου λέγοντας χαρακτηριστικά: «Φανταστείτε πόσο φοβούνται οι άνθρωποι. Εγώ είπα ότι δε θα δεχτώ στην πόλη μου να κάνουν επεισόδια και να σπάσουν την πόλη μου για να δώσουν ραντεβού θανάτου οι ανεγκέφαλοι των δύο ομάδων».

Ο ίδιος είπε ότι έχει κάνει μια πρόταση στην ΕΠΟ ότι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο της Πόλης οι κερκίδες να γεμίσουν όχι με οπαδούς αλλά με 8.000 – 10.000 παιδάκια από τα σχολεία προλειμένου να χαρούν, χωρίς να κινδυνεύουν.

«Η κάθε ομάδα, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ με καταστάσεις (ονοματεπώνυμο, ταυτότητα, κλπ) να πάρουν μέχρι 1.000 εισιτήρια ο καθένας με μεγάλο κόστος το κάθε εισιτήριο» δήλωσε στις «Συνδέσεις» ο κ.Μπέος ότι ο ίδιος θέτει ως προϋπόθεση οι φίλαθλοι που θα μετακινηθούν με εισιτήρια για τον αγώνα να μην ξεπερνούς τους 1.000 από κάθε ποδοσφαιρικό σύλλογο.

«Εμένα με ενδιαφέρει η πόλη μου και όχι ο τελικός. Αν δοθεί η ευκαιρία στον όμορφο Βόλο να γίνει πεδίο μάχης από ανεγκέφαλους δεν θα το επιτρέψω και δεν θα δώσω την άδεια» εξήγησε.

Πηγή: Συνδέσεις | ΕΡΤ

Source link

Facebook