10 Ιουνίου 2023

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Ασθενής επιτέθηκε σε νοσηλεύτρια στα Επείγοντα του Νοσοκομείου ΛαμίαςΠρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 16 Απριλίου 2023, 20:25

Ασθενής επιτέθηκε σε νοσηλεύτρια στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας

Σοβαρό επεισόδιο δημιουργήθηκε ανήμερα του μεγάλου Σαββάτο στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, όταν ασθενής που είχε προσέλθει με προκάρδιο άλγος, επιτέθηκε στη νοσηλεύτρια υποδοχής.

Η νοσηλεύτρια ακολουθώντας το πρωτόκολλο ζήτησε από τον ασθενή να του πάρει πρώτα το ιστορικό και να προχωρήσει σε καρδιογράφημα, όμως εκείνος επέμενε να τον δει απευθείας γιατρός.

Επιχείρησε μάλιστα να την πιάσει από το λαιμό ξεστομίζοντας συγχρόνως άσχημες λέξεις. Ευτυχώς ο υπάλληλος σεκιούριτι που είχε αντιληφθεί την ένταση στις φωνές του ασθενή, επενέβη εγκαίρως και προστάτευσε τη νοσηλεύτρια, η οποία πάντως απέκτησε μια γρατσουνιά στο χέρι.

Ο ασθενής εξετάστηκε κανονικά, χωρίς να χρειαστεί περαιτέρω νοσηλεία, ωστόσο για το επεισόδιο ενημερώθηκε τόσο η αστυνομία όσο και η διοίκηση του Ιδρύματος, που θα προχωρήσει σε μηνυτήρια αναφορά για την επιθετική συμπεριφορά του άνδρα.

Σύμφωνα με το Διοικητή του Νοσοκομείου Ανδρέα Κολοκυθά πάγια αρχή τους είναι η προστασία του προσωπικού και των ασθενών, καθώς και η διατήρηση της εύρυθμης λειτουργίας του Νοσοκομείου και δε θα επιτρέψουν σε κανέναν τη διασάλευση της. Υπενθυμίζει μάλιστα ότι και στο πρόσφατο παρελθόν ακολουθήθηκε η δικαστική οδός, σε ανάλογο περιστατικό, ενώ πριν λίγο διάστημα υπήρξε δικαστική απόφαση για άλλο συμβάν, για το οποίο ο υπαίτιος καταδικάστηκε σε 9 μήνες φυλακή.


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 16 Απριλίου 2023, 20:36Source link

Facebook