Με επίσκεψη στη Σκόπελο συνέχισε την τριήμερη περιοδεία του στις Βόρειες Σποράδες ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψήφιος κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, ο οποίος είχε σειρά επαφών με εκπροσώπους φορέων, εργαζόμενους σε δημόσιες υπηρεσίες και κατοίκους του νησιού.

Ο κ. Μαραβέγιας επισκέφθηκε αρχικά τη Γλώσσα Σκοπέλου όπου το βράδυ της Τετάρτης μίλησε σε συγκέντρωση πολιτών, ενώ την Πέμπτη περιόδευσε στον ΕΦΚΑ Σκοπέλου, στο Δημαρχείο, στο Κέντρο Υγείας, στην Πυροσβεστική, στο Λιμενικό και στην Αστυνομία, ενώ δεν παρέλειψε να πραγματοποιήσει ξεχωριστή επίσκεψη στον Σύλλογο Υποστήριξης Καρκινοπαθών και Βαριά Ασθενών «Φάρος Σκοπέλου», προκειμένου να συγχαρεί τα μέλη του για το ανεκτίμητο έργο τους και τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρουν στην τοπική κοινωνία.

Κατά τη διάρκεια των παραπάνω συναντήσεων, ο κ. Μαραβέγιας συζήτησε για τα έργα και τις υποδομές του νησιού, για τις ανάγκες των δημοσίων υπηρεσιών και τις διεκδικήσεις του Δήμου, στις οποίες ο ίδιος στάθηκε αρωγός τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καταβολή αποζημιώσεων για ζημιές από θεομηνίες, στην ενίσχυση επιχειρήσεων του νησιού από το Μεταφορικό Ισοδύναμο, στην προώθηση κατασκευής του Υδατοδρομίου Σκοπέλου, αλλά και στις παρεμβάσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με ομιλία του κ. Μαραβέγια στην Σκόπελο, το βράδυ της Πέμπτης, απ’ όπου έστειλε μήνυμα στήριξης της Νέας Δημοκρατίας για το μέλλον της χώρας και της κοινωνίας. Όπως τόνισε, μεταξύ άλλων, στις εκλογές της 21ης Μαϊου οι Έλληνες καλούνται να επιλέξουν ποιον πρωθυπουργό θέλουν και αξίζουν: Μητσοτάκη ή Τσίπρα. Δηλαδή, ποιος είναι ικανότερος να ηγηθεί της χώρας σε μια εποχή διεθνών κρίσεων και περιφερειακών απειλών, ποιος μπορεί να εγγυηθεί με αξιοπιστία την οικονομική πρόοδο και την κοινωνική ανάπτυξη της πατρίδας μας, ποιος από τους δυο διαθέτει τις γνώσεις, την συγκρότηση και την σοβαρότητα για να πετύχει.

Εστιάζοντας συγκεκριμένα στην οικονομία, υπενθύμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μάζεψε μέσα σε 4,5 χρόνια 37 δισεκατομμύρια ευρώ, όχι από την φορολογία, αλλά από την υπερφορολόγηση, ενώ αντίθετα η ΝΔ έφερε μειώσεις δισεκατομμυρίων ευρώ σε πλήθος φόρων με πρώτο τον ΕΝΦΙΑ. Μάλιστα, αυτό επιτεύχθηκε μέσα σε ένα εξαιρετικά ασταθές διεθνές περιβάλλον που επηρέασε και την χώρα μας: με την παγκόσμια ενεργειακή κρίση, τον πόλεμο στην Ουκρανία, την πανδημία του κορωνοϊού και έχοντας να αντιμετωπίσει η ψώρα μια διαρκώς εντεινόμενη τουρκική επιθετικότητα.

Κλείνοντας ο κ. Μαραβέγιας τόνισε ότι, αποδεδειγμένα, το μέλλον της πατρίδας και της κοινωνίας μπορεί να το υπηρετήσει μόνο η αυτοδύναμη ΝΔ που εν μέσω αλλεπάλληλων διεθνών κρίσεων έθεσε τα θεμέλια για μια νέα Ελλάδα. Γι’ αυτό και ο ελληνικός λαός θα συνεχίσει να στηρίζει τον Κ. Μητσοτάκη προκειμένου η αυτοδύναμη ΝΔ να φέρει ανάπτυξη για όλους.Source link

Από skopelostv