10 Ιουνίου 2023

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Διακρίθηκαν μαθητές δημοτικών της Μαγνησίας στο διαγωνισμό “Μαθηματικά και παιχνίδι”


Η επιτροπή Διαγωνισμών του Παραρτήματός του Ν. Μαγνησίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείαςανακοινώνει τα αποτελέσματα του 17ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού «ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ +ΠΑΙΧΝΙΔΙ» 2023, για τις τάξεις Ε΄& ΣΤ΄ Δημοτικού, που πραγματοποιήθηκε στις 31/3/2023. Σε αυτόν συμμετείχαν 1641 μαθητές από 71 Δημοτικά Σχολεία του Ν. Μαγνησίας και από αυτούς βραβεύονται 280 μαθητές της ΣΤ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ και 186 μαθητές της Ε΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ. Η Δ.Ε. συγχαίρει τους μαθητές, τους γονείς τους και τους δασκάλους τους και εύχεται στους μαθητές και τις μαθήτριες να έχουν πάντα επιτυχίες στα Μαθηματικά!

Η Τελετή Απονομής των Αριστείων, Βραβείων και επαίνων των επιτυχόντων μαθητών θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 7:30 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του 14ου Δημοτικού Σχολείου, για να τιμήσει τους μαθητές που διακρίθηκαν.

Επίσης φέτος διοργανώνεται το 11ο Θερινό Μαθηματικό Σχολείο, που θα λειτουργήσει από τη Δευτέρα 19 μέχρι και την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023, από τις 10.00 π.μ. έως τις 13.00, στο 14ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου (Μεταμορφώσεως-Γ. Δήμου) για μαθητές της Ε΄ & ΣΤ΄ Δημοτικού.

Το Θερινό Μαθηματικό σχολείο θα λειτουργήσει με τη συνεργασία του δήμου Βόλου, της Α’θμιας Εκπαίδευσης και τη διεύθυνση αλλά και το Σύλλογο Διδασκότνων του 14ου Δημοτικού Σχολείου.

Στο Θερινό Σχολείο, εκτός από τα μαθήματα Μαθηματικών θα υλοποιηθούν, όπως κάθε χρόνο και παράλληλα εργαστήρια σε συνεργασία με την Εταιρεία Αστρονομίας & Διαστήματος, τη Σκακιστική ένωση και άλλους φορείς της πόλης μας. Οι μαθητές και οι μαθήτριες που επιθυμούν να συμμετάσχουν παρακαλούνται να εγγραφούν ηλεκτρονικά στην αίτηση που θα
αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΜΕ-Μαγνησίας: eme-mag.gr.

Source link

Facebook