2 Οκτωβρίου 2023

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Βόλος: Ο αλκοολισμός τον οδήγησε στον ξυλοδαρμό της γυναίκας του – Με εντολή εισαγγελέα θα μπει σε προγραμμα αποτοξίνωσης


Μπροστά στα έντρομα μάτια του 5χρονου παιδιού της οικογένειας, ο 40χρονος πατέρας, χαστούκιζε την 36χρονη μητέρα, η οποία προσέτρεξε σε βοήθεια από την Αστυνομία, για να σωθεί από την νέα κακοποίηση που δέχεται από τον αλκοολικό σύζυγο.

Το ζευγάρι μαζί με το παιδάκι τους έφυγαν από την Αθήνα όπου ζούσαν, και ήρθαν στο Βόλο για να κάνουν μια νέα αρχή. Ωστόσο ο 40χρονος πατέρας δεν μπόρεσε να απαλλαγεί από τον αλκοολισμό του, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει και πάλι προβλήματα και να προβεί σε κακοποιητικές πράξεις σε βάρος της γυναίκας, που τον στηρίζει και που στον Εισαγγελέα υποστήριξε ότι η επιθυμία της είναι να του δώσει άλλη μια ευκαιρία, αλλά με την προϋπόθεση ότι θα δεχθεί ιατρική βοήθεια ώστε να αποτοξινωθεί.

Το περιστατικό συνέβη προχθές το απόγευμα και όπως είπε ο 40χρονος κλαίγοντας, στην απολογία του στον Εισαγγελέα υπηρεσίας «Εχω μεγάλο πρόβλημα, ήμουν πολύ μεθυσμένος και δεν θυμάμαι τίποτα. Δεν αμφισβητώ ότι συνέβη αλλά δεν το θυμάμαι». Η οικογένεια εμφανίστηκε στο Αυτόφωρο έχοντας και το 5χρονο παιδί τους μαζί, αφού στο Βόλο δεν έχουν συγγενείς ή δικούς τους ανθρώπους που θα μπορούσαν να αφήσουν το παιδί.

Ο Εισαγγελέας υπηρεσίας αξιολογώντας το συμβάν και με δεδομένο ότι η 36χρονη κακοποιημένη μητέρα ζήτησε να δοθεί δεύτερη ευκαιρία στον 40χρονο σύζυγό της, ξεκίνησε διαδικασία της ποινικής διαμεσολάβησης και παράλληλα ένταξή του σε πρόγραμμα απεξάρτησης και θεραπείας.

Source link

About The Author

Facebook