2 Οκτωβρίου 2023

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Στο 77,74% η σημερινή συμμετοχή στις πανελλαδικές από τους υποψηφίους της Μαγνησίας


Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας ανακοίνωσε ότι σήμερα Τετάρτη 07 Ιουνίου 2023, διεξήχθησαν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των αποφοίτων των ημερησίων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) στα πέντε (05) εξεταστικά κέντρα της ΔΔΕ Μαγνησίας, στα μαθήματα Ανατομία Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας.

Οι υποψήφιοι ήταν στον αριθμό 328. Από αυτούς εξετάστηκαν 255 και απουσίασαν 73 με ποσοστό συμμετοχής 77,74 %.

Τα θέματα παραλήφθηκαν εγκαίρως και οι εξετάσεις εξελίχθηκαν απόλυτα ομαλά σε όλα τα Εξεταστικά Κέντρα.

Η επόμενη ημέρα εξέτασης των αποφοίτων των ημερησίων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) είναι την Παρασκευή 09-06-2023. Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν στα μαθήματα Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο-Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία-Εφαρμογές και Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους μαθητές των ΓΕΛ συνεχίζονται την Πέμπτη 08 Ιουνίου 2023 με τα μαθήματα των Λατινικών για την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών, της Χημείας για τις Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας και της Πληροφορικής για την Ομάδα Προσανατολισμού Οικονομίας & Πληροφορικής.

Source link

About The Author

Facebook