Την Τρίτη, 6 Ιουνίου 2023, ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό κατά την περίοδο 2021-2023, διοργάνωσε εκδήλωση στη Σκόπελο, στο Νέο Κλήμα, στο πλαίσιο των προεκλογικών δράσεων ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023. Στο κάλεσμα για την εν λόγω προεκλογική εκδήλωση ανταποκρίθηκαν πολλοί φίλοι και υποστηρικτές της Νέας Δημοκρατίας από κάθε γωνιά του νησιού, ενώ στην εκδήλωση συμμετείχε, με τοποθέτησή της, μαζί με τον κ. Χρήστο Τριαντόπουλο, και η συνυποψήφιά του στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ουρανία Καθηνιώτη.

Μετά την εισαγωγική τοποθέτηση της Προέδρου της ΔημΤΟ Νέας Δημοκρατίας στη Σκόπελο, τον λόγο έλαβε ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, ο οποίος επικεντρώθηκε, αφενός, στην έμφαση που έχει δοθεί κατά την τετραετία της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας στις Βόρειες Σποράδες και στο νησί της Σκοπέλου ειδικότερα και, αφετέρου, στην κρισιμότητα των εκλογών της 25ης Ιουνίου για τον σχηματισμό μίας αυτοδύναμης Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Στο ενδιάμεσο της ομιλίας του, ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος έδωσε τον λόγο στην κ. Ουρανία Καθηνιώτη, κλείνοντας -εν συνεχεία- την εκδήλωση, αφού απάντησε σε ερωτήσεις και ζητήματα που έθεσαν οι κάτοικοι της περιοχής.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τη στήριξη προς τη Νέα Δημοκρατία, αλλά και τον ίδιο προσωπικά, στις εκλογές της 21ης Μαΐου, σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι «[…] την τελευταία τετραετία, μέσα από τη στενή συνεργασία, καταφέραμε να προωθήσουμε και να προχωρήσουμε σημαντικές δράσεις, παρεμβάσεις και έργα για τη Σκόπελο, εστιάζοντας στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, και δημιουργώντας τις συνθήκες για την ενδυνάμωση της τοπικής οικονομικής δραστηριότητας. Έργα και δράσεις στη Σκόπελο, όπως και σε όλα τα νησιά των Βορείων Σποράδων, σε ένα πλαίσιο στενής συνεργασίας και με τους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης. Έργα και δράσεις, όπως η στήριξη των ακτοπλοϊκών συνδέσεων των νησιών μας, με τελευταία την επιδοτούμενη γραμμή Βόρεια Εύβοια-Βόρειες Σποράδες, με έντονη ενδοσποραδική δραστηριότητα. Ήδη η διαδικασία του διαγωνισμού για την εν λόγω γραμμή είναι σε εξέλιξη από τις υπηρεσίες του αρμόδιου Υπουργείου.

Παράλληλα, είναι σε εξέλιξη και η διαδικασία του διαγωνισμού από το ΤΑΙΠΕΔ, σε συνεργασία με την 5η ΥΠΕ και το Υπουργείο Υγείας, για την επισκευή και βελτίωση του κτιρίου του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου, μέσα από πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης. Έτσι, μετά από χρόνια στασιμότητας και αυτό εισήχθη στη σφαίρα της υλοποίησης. Μάλιστα, σε αντίθεση με την πρώτη διαγωνιστική διαδικασία, κατά τη δεύτερη υπάρχει ενδιαφέρον και το έργο θα προχωρήσει. Και αυτό το έργο.

Έργα και δράσεις της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας που αναγνωρίστηκαν από τους κατοίκους των νησιών μας. Έργα και δράσεις που σκοπεύουμε να συνεχιστούν και κατά την περίοδο που θα ακολουθήσει. Μετά τις κρίσιμες εκλογές της 25ης Ιουνίου. Κρίσιμες διότι εκλέγουμε Κυβέρνηση. Ψηφίζουμε για Κυβέρνηση και όχι για αντιπολίτευση. Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για να προχωρήσουμε ακόμα πιο μπροστά, σταθερά και πιο τολμηρά. Να προχωρήσουμε όλοι μαζί, με έργο και όραμα για τη Μαγνησία μας […]».Source link

Από skopelostv