2 Οκτωβρίου 2023

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Ο Π. Ανδριτσόπουλος νέος πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου


Ο κ. Παναγιώτης Ανδριτσόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου, μετά την παραίτηση του κ. Αλέξανδρου Ευσταθίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ευσταθίου, διευθυντής της εταιρείας Dolphins of Greece, παραιτήθηκε από την θέση του, προκειμένου να κατέλθει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επερχόμενες εκλογές με τον συνδυασμό του νυν δημάρχου Σκιάθου, Θοδωρή Τζούμα, καθότι, βάσει του καταστατικού της Ένωσης, υπάρχει ασυμβίβαστο.

Προκειμένου να εκλεγεί ο αντικαταστάτης του κ. Ευσταθίου, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συνεδρίασαν στις 17 Αυγούστου και αποφάσισαν ομόφωνα τα εξής:  

  1. Απεδέχθησαν την υποβληθείσα παραίτηση του προέδρου του Δ.Σ της Ένωσης κ. Αλέξανδρου Ευσταθίου, ο οποίος παραμένει ως μέλος αυτού.
  2. Πρόεδρος του Δ.Σ., κατόπιν μυστικής ψηφοφορίας εξελέγη ο κος Παναγιώτης Ανδριτσόπουλος, η υποψηφιότητα του οποίου ήταν και μοναδική.
  3. Η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης, η οποία επρόκειτο να οριστεί και να συγκληθεί το μήνα Οκτώβριο, σύμφωνα με το καταστατικό της, να συγκληθεί στο χρονικό διάστημα μέχρι την 10ηΜαΐου 2024.

Η ως άνω τακτική Γενική Συνέλευση θα έχει και τον χαρακτήρα του εκλογοαπολογισμού, για την εκλογή νέων μελών Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.

Source link

About The Author

Facebook