2 Οκτωβρίου 2023

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

“Σεντ Ομέρ” στον θερινό κινηματογράφο Λάρισας


Το δικαστικό δράμα “Σεντ Ομέρ” προβάλει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας, από αύριο Δευτέρα 21 Αυγούστου έως Πέμπτη 24 Αυγούστου και Σάββατο 26 Αυγούστου, με ώρα προβολής στις 21:30, στον θερινό κινηματογράφο Σινέ Μύλος “Μπαρμπής Βοζαλής” στον Μύλο του Παππά.

“Σεντ Ομέρ” στον θερινό κινηματογράφο Λάρισας

H συγκλονιστική ταινία της Αλίς Ντιόπ που κέρδισε τον Αργυρό Λέοντα – Μεγάλο Βραβείο της Επιτροπής στο Φεστιβάλ Βενετίας, το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας στο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου και υπήρξε ανάμεσα στις 9 φιναλίστ για το Όσκαρ Καλύτερης Διεθνούς Ταινίας.

“Σεντ Ομέρ” στον θερινό κινηματογράφο Λάρισας

Μια νεαρή μυθιστοριογράφος που επιθυμεί να γράψει μια σύγχρονη εκδοχή της Μήδειας, θα παραστεί στην δίκη μιας γυναίκας που κατηγορείται ότι σκότωσε την μικρή της κόρη, σύντομα όμως θα συνειδητοποιήσει ότι τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως ακριβώς φαίνονται.

“Σεντ Ομέρ” στον θερινό κινηματογράφο Λάρισας

Η νεαρή συγγραφέας Ραμά παρακολουθεί την πολύκροτη δίκη της Λοράνς Κολί, μιας νέας γυναίκας αφρικανικής καταγωγής που κατηγορείται ως υπεύθυνη για τον θάνατο της δεκαπέντε μηνών κόρη της σε μια παραλιακή πόλη της Βόρειας Γαλλίας.
Καθώς η διαδικασία προχωρά, τα λόγια της κατηγορούμενης και οι καταθέσεις των μαρτύρων δίνουν αναπάντεχες διαστάσεις στην υπόθεση και θα κάνουν τη Ραμά να αμφισβητήσει τα πιστεύω της, αλλά και την απόφασή της να κρατήσει μυστική από την οικογένειά της την δική της εγκυμοσύνη.
Δικαστικό Δράμα 2022 | Έγχρ. | Διάρκεια: 122′
Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Αλίς Ντιόπ με τους: Βαλερί Ντρεβίλ, Καγιζέ Καγκαμέ, Γκισλατζί Μαλαντά
Γενική είσοδος 4 ευρώ

Source link

About The Author

Facebook