30 Σεπτεμβρίου 2023

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

«Το λιμάνι στην Σκόπελο δεν είναι μαρίνα, το πλοίο είχε την προβλεπόμενη ταχύτητα»

Θύελλα πίστευαν πως χτύπησε το λιμάνι στη Σκοπέλου όσοι είδαν ένα βίντεο που έδειχνε τα δεμένα σκάφη να «χορεύουν» από την θάλασσα που κινούνταν μανιασμένα.

Συγκεκριμένα, το πρώτο βίντεο έκανε έναν λογαριασμό στο TikTok να δώσει οδηγίες για το τι πρέπει να κάνει κανείς όταν έρθει αντιμέτωπος με μια θύελλα στη θάλασσα. Ένα δεύτερο βίντεο όμως από το ίδιο σημείο έδειξε πως όλα έγιναν λόγω του πλοίου της γραμμής, σε συνδυασμό με τον καιρό που δημιούργησε δυσχερείς συνθήκες.

Η ακτοπλοϊκή εταιρεία, το πλοίο της οποίας φαίνεται στο βίντεο απάντησε πως το λιμάνι της Σκοπέλου δεν είναι μαρίνα για να δένουν σκάφη. Όπως αναφέρεται στο ημερολόγιο του Λιμενικού, κάποιοι κυβερνήτες σκαφών που ήταν δεμένα κοντά στην είσοδο του λιμανιού στη Σκόπελο  εξύβρισαν τον πλοίαρχο του πλοίου της γραμμής.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, τους προξένησε ζημιές κατά την είσοδό του στο λιμάνι, άμεσα ωστόσο τους έγιναν αυστηρές συστάσεις και τους ενημέρωσαν πως το λιμάνι δεν είναι μαρίνα, αλλά και πως το πλοίο εισήλθε με την προβλεπόμενη από το νόμο ταχύτητα.

About The Author

Facebook