28 Σεπτεμβρίου 2023

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Λάρισα: 2ο Φιλανθρωπικό τουρνουά Μπάσκετ από το Δίκτυο Νέων


Το Δίκτυο Νέων Λάρισας διοργανώνει για 2η συνεχόμενη χρονιά φιλανθρωπικό τουρνουά καλαθοσφαίρισης (μπάσκετ) 3×3. Μετά την περσινή μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης στον Τύρναβο, φέτος τη σκυτάλη παίρνει η πόλη της Λάρισας, όπου και θα διεξαχθεί το τουρνουά με ομάδες 3 ατόμων από όλους τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας.

Πιο συγκεκριμένα, οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 26 Αυγούστου και ώρα 7 το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο του 15ου Γυμνασίου (Νέα Πολιτεία) Λάρισας.

Το όριο ηλικίας των συμμετεχόντων είναι 18 έως 30 ετών και η κάθε ομάδα θα πρέπει να απαρτίζεται από 3 παίκτες (με ανώτατο όριο τους 4 παίκτες σε περίπτωση ύπαρξης αναπληρωματικού παίκτη για την ομάδα).

Η συμβολική τιμή είναι 2€ κατ’ άτομο και το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί εξ ολοκλήρου σε φιλανθρωπικά ιδρύματα του Δήμου Λαρισαίων προς ενίσχυση της αναγνωρισμένης κοινωφελούς τους δράσης.

Τόσο η νικήτρια ομάδα, όσο και οι ομάδες που θα κατακτήσουν τη 2η και 3η θέση μετά τον τελικό αγώνα του Τουρνουά, θα λάβουν πλούσια δώρα τα οποία προσέφεραν τα καταστήματα «Μαλλιώρας» και «Big Time Hub Larissa».

Για να δηλώσετε συμμετοχή (μέχρι ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ) ή για τυχόν πληροφορίες καλέστε:
6988554783 (Στέφανος) – 6955393842 (Δημήτρης)

Source link

About The Author

Facebook