28 Σεπτεμβρίου 2023

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Ο Λιονέλ Μέσι αγόρασε έπαυλη 10,5 εκατ. ευρώ στο Μαϊάμι!


Ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος θεωρείται φαβορί για να κατακτήσει για 8η (!) φορά στην καριέρα του την «Χρυσή Μπάλα», «αναστήθηκε» ποδοσφαιρικά στην Ιντερ Μαϊάμι, οδηγώντας την ομάδα του Ντέϊβιντ Μπέκαμ, από επιτυχία σε επιτυχία. Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν την απόκτηση του «pulga» η Ίντερ Μαϊάμι μετρούσε 11 διαδοχικά ματς χωρίς νίκη, ενώ με τον Αργεντινό παγκόσμιο πρωταθλητή στις τάξεις της, παραμένει αήττητη.

Ο Μέσι και η οικογένεια του έχουν προσαρμοσθεί ιδανικά στην αμερικανική πραγματικότητα και σ΄αυτό συνετέλεσε και η αγορά μίας πολυτελούς έπαυλης, που σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, κόστισε 10,5 εκατομμύρια ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το… φτωχικό του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της τελευταίας 15ετίας, βρίσκεται στην κομητεία Μπρόουαρντ και απέχει μόλις οκτώ χιλιόμετρα από το στάδιο Drive Pink και το παρακείμενο προπονητικό κέντρο της Ιντερ Μαϊάμι, στο Φορτ Λοτερντέϊλ.

Μεταξύ άλλων, η έπαυλη των Μέσι, που έχει έκταση περίπου 1.600 τ.μ. και βρίσκεται μπροστά στην θάλασσα, διαθέτει πισίνα, γυμναστήριο, σπα και μια μεγαλειώδη σουίτα 149 τ.μ.

Source link

About The Author

Facebook