28 Σεπτεμβρίου 2023

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Φωτιά σε λεωφορείο της ΕΘΕΛ στου Ρέντη


Φωτιά υπό αδιευκρίνιστη αιτία εκδηλώθηκε σε λεωφορείο της ΕΘΕΛ στην πλατεία Αγ. Ιωάννη Ρέντη, χωρίς να υπάρξει κίνδυνος για τους επιβάτες οι οποίοι απομακρύνθηκαν άμεσα.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία στο σημείο επιχειρούν τέσσερα οχήματα της πυροσβεστικής με 12 άνδρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο από το σημείο:

ΟΣΥ: Το όχημα είχε συντηρηθεί πλήρως – Πέρασε χωρίς πρόβλημα την νυχτερινή επιθεώρηση

Λόγω βλάβης στον κινητήρα εκδηλώθηκε η φωτιά στο λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο της γραμμής 914 (Ομόνοια- παλιά Κοκκινιά), στην περιοχή Ρέντη, σύμφωνα με την ΟΣΥ.

Σε ανακοίνωσή της η ΟΣΥ επισημαίνει πως όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν άμεσα και με ασφάλεια και τονίζει πως το εν λόγω όχημα έχει συντηρηθεί πλήρως και πέρασε χωρίς πρόβλημα την προγραμματισμένη νυχτερινή επιθεώρηση. Ήδη η εταιρεία έχει προχωρήσει στη σύσταση επιτροπής για τη διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς, ενώ βρίσκεται σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές.

«Το συμβάν έλαβε χώρα το μεσημέρι, στις 12:18, στην πλατεία του Αγίου Ιωάννη Ρέντη και ήδη έχει συγκροτηθεί επιτροπή διερεύνησης των αιτιών της φωτιάς. Αξίζει να σημειωθεί ότι, το εν λόγω όχημα έχει συντηρηθεί πλήρως και πέρασε χωρίς πρόβλημα την προγραμματισμένη νυχτερινή επιθεώρηση», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η ΟΣΥ .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣSource link

About The Author

Facebook