2 Οκτωβρίου 2023

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Οκτώ συλλήψεις σε δύο χώρους στο κέντρο της Αθήνας όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια


Στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, οδηγήθηκαν προκειμένου να τους απαγγελθούν κατηγορίες οι οκτώ συλληφθέντες που εντοπίστηκαν σε δύο χώρους στο κέντρο της Αθήνας όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια.

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, τραπέζια με τσόχα, τράπουλες, σκληροί δίσκοι καθώς και κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κολωνού και της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών Αθηνών εντοπίστηκαν την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023, στα Κάτω Πατήσια και στο κέντρο της Αθήνας, δύο διαφορετικοί χώροι όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια.

Στον πρώτο από τους δύο χώρους, συνελήφθησαν έξι άτομα και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για -κατά περίπτωση- παραβάσεις των νομοθεσιών για τα παίγνια και τα προσωπικά δεδομένα.

Πιο αναλυτικά, στο πλαίσιο των ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι στα Κάτω Πατήσια λειτουργούσε κατάστημα με υπολογιστές στους οποίους υπήρχε εγκατεστημένο το παίγνιο «Φρουτάκια» καθώς και τραπέζια χαρτοπαιξίας ενώ σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας διεξαγόταν τυχερό παίγνιο με τράπουλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τις έρευνες που ακολούθησαν σε αυτούς, συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

· 12 τραπέζια με τσόχα για τη διενέργεια τυχερών παιγνίων,

· 26 σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικών υπολογιστών,

· 2 συστήματα καταγραφής εικόνας και βίντεο,

· 26 κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης,

· τηλεόραση, πληκτρολόγιο, ποντίκι Η/Υ, ρούτερ, καταγραφικό μηχάνημα,

· 3 κινητά τηλέφωνα,

· 3 τράπουλες,

· 2 βαλιτσάκια με εργαλεία,

· 2 φορολογικές αποδείξεις, τιμολόγιο, λογαριασμός Ε.Υ.Δ.Α.Π. και

· 565 ευρώ.

Επιπλέον, στα Κάτω Πατήσια διαπιστώθηκε ότι σε παρακείμενο χώρο απ’ αυτόν όπου διεξάγονταν τα παράνομα παίγνια, λειτουργούσε και παράνομη βιοτεχνία ραπτικής.

Στην περίπτωση αυτή συνελήφθησαν δύο άτομα, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, ενώ παράλληλα κατασχέθηκαν (34) ραπτομηχανές.

 

 Source link

About The Author

Facebook