
Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις, πυκνότερες στα κεντρικά και βόρεια. Τις θερμές ώρες της ημέρας λίγοι όμβροι θα εκδηλωθούν σε ορεινά ηπειρωτικά τμήματα, κυρίως κατά μήκος της Πίνδου. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα στο Ιόνιο και στα κεντρικά ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 8 έως 29-30 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 12 έως 31-33, στην Ήπειρο από 12 έως 31-32 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 13 έως 31-32, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 32-34 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 16 έως 31 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 15 έως 30-32 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 32-34 βαθμούς Κελσίου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ και τοπικά στο Νότιο Αιγαίο 6 μποφόρ.
O καιρός στην Αττική
Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32-33 βαθμούς.
O καιρός στη Θεσσαλονίκη
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τις θερμές ώρες της ημέρας από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
More Stories
Συνελήφθη 19χρονος για διακίνηση ναρκωτικών και κατοχή όπλου στον Ασπρόπυργο
Σοκαριστικό δυστύχημα σε κρεοπωλείο στο Μεσολόγγι: Γυναίκα πήγε να καθαρίσει τη μηχανή και διαμελίστηκε
Κύκλωμα πειρατείας: Τα ταξίδια στην Ευρώπη και οι γεμάτες θυρίδες