28 Σεπτεμβρίου 2023

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Πέντε συλλήψεις για πλάτσικο σε σπίτια πλημμυροπαθών – Ξεκίνησαν και οι τηλεφωνικές απάτες


«Έχουν γίνει πέντε συλλήψεις σε Μαγνησία και Καρδίτσα ενώ υπάρχουν και καταγγελίες» σημείωσε ο πρόεδρος αστυνομικών Λάρισας, Θανάσης Νταβούρας, τονίζοντας πως «οι περιπολίες είναι πάρα πολλές» και «όλη η δύναμη της Αστυνομίας Λάρισας είναι στην κυριολεξία στον δρόμο, όπου έχουν εντοπιστεί κάποια φαινόμενα, όμως δυστυχώς, με το νερό σε κάποιες συνοικίες να είναι στο ενάμισι μέτρο, δεν είναι εύκολη η είσοδος για σύλληψη».

«Όμως προσπαθούμε και το καταφέρνουμε πολύ καλά να έχουμε μία πρόληψη ώστε τουλάχιστον οι περιουσίες των ανθρώπων που έχουν εγκαταλείψει τις οικίες τους να είναι όσο το δυνατόν σε καλύτερη μοίρα» σημείωσε ακόμη ο κ. Νταβούρας.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με το κ. Ντάβουρα περιπολούν το σύνολο της αστυνομικής δύναμης της Περιφέρειας Θεσσαλίας ενώ ενισχύεται με επιπλέον 100 άτομα και 50 αυτοκίνητα 4*4 από όλη τη χώρα και καθημερινά σε κάθε 8ωρο επιχειρούν περίπου 150 άτομα.

Τέλος ζήτησε από τους κατοίκους των πληγέντων περιοχών «Να κοιτάξουν και το σπίτι του γείτονα. Δεν θέλουμε να κάνουμε τη δουλειά της αστυνομίας. Έχουμε σώσει πολλές τέτοιες περιπτώσεις με κινητοποίηση της γειτονιάς και με άμεση παρέμβαση δική μας».

Επιπλέον υπάρχουν και τηλεφωνικές απάτες με τις οποίες επιτήδειοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τον πόνο των ανθρώπων λέγοντας τους να τους δώσουν τραπεζικούς κωδικούς για να ξεκινήσουν οι καταβολές αποζημιώσεων από τις πλημμύρες.

Source link

About The Author

Facebook