28 Σεπτεμβρίου 2023

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Θεσσαλία: Παραμένει ακατάλληλο το νερό στο Βόλο – Προσπάθειες να δοθεί τις επόμενες ημέρες προς ανθρώπινη χρήση


Ακατάλληλο για ανθρώπινη χρήση παραμένει προς το παρόν το νερό στο Βόλο, όπως ανακοίνωσε κατά την διάρκεια ενημέρωσης στο Συντονιστικό Κέντρο Λάρισας η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη. Αυτό σημαίνει, ότι θα πρέπει οι πολίτες, όπως είπε, να εξακολουθήσουν να τηρούν τις οδηγίες που έχουν δοθεί.

Σημείωσε ότι, στο Βόλο το δίκτυο έχει βελτιωθεί σημαντικά, γίνεται προσπάθεια να βελτιωθεί η κατάσταση στις γεωτρήσεις με περαιτέρω οδηγίες και την οριοθέτηση των περιοχών που υδροδοτούνται από αυτές, ώστε να διευκολυνθεί η κατάσταση και να δοθεί η δυνατότητα τις επόμενες μέρες το νερό να χρησιμοποιηθεί για ανθρώπινη χρήση αλλά και για όλες τις καθημερινές εργασίες.

Η κατάσταση στους Δήμους της Θεσσαλίας

Η κ. Αγαπηδάκη ανακοίνωσε ότι το νερό στο Δήμο Νοτίου Πηλίου παραμένει ακατάλληλο, στο Δήμου Αλμυρού κατάλληλο, στο Δήμο Ρήγα Φεραίου κατάλληλο, στο δήμο Παλαμά ακατάλληλο, στο δήμο Σοφάδων ακατάλληλο, στο Δήμο Καρδίτσας κατάλληλο, στο δήμο Μουζακίου κατάλληλο, στο δήμο λίμνης Πλαστήρα ακατάλληλο, στο Δήμο Λάρισας κατάλληλο, στο Δήμο Ελασσόνας κατάλληλο, Δήμος Φαρσάλων ακατάλληλο, Δήμος Τυρνάβου κατάλληλο, στο Δήμο Κιλελέρ ακατάλληλο, στο Δήμο Αγιάς κατάλληλο, στο δήμο Μετέωρων κατάλληλο από τις γεωτρήσεις και στο δήμο Φαρκαδόνας ακατάλληλο.

Στο δήμο Τεμπών το νερό είναι κατάλληλο εκτός από τις περιοχές Νέσωνος, Μακρυχωρίου, Γόνων, Κάτω Ολύμπου και την ιστορική κοινότητα Αμπελακίων που είναι ακατάλληλο.

Στο δήμο Τρικκαίων ο νερό παραμένει κατάλληλο εκτός από τις περιοχές Προδρόμου, Πρίνου, Πλάτανου Ψυλοπάροικου, Γοργώγύρη, Γενέση, Αρδάνι, Παλαιοπύργου και Ράξα όπου παραμένει ακατάλληλο.

Στο Δήμο Πύλης το νερό είναι ακατάλληλο εκτός από τις περιοχές Φιλύρας Ελευθεροχωρίου Φύκης, Μουριάς, Αγίου Βησσαρίωνος, Δροσερού, Πηγής, Πύλης, Παλαιομονάστηρο, Γόμφων και Πιαλείας .

Source link

About The Author

Facebook