30 Σεπτεμβρίου 2023

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Πειραιάς: Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο 68χρονος που δολοφόνησε τον 39χρονο


Φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης

Προθεσμία για να απολογηθεί ζήτησε κι έλαβε ο 68χρονος που δολοφόνησε τον 39χρονο εργαζόμενο σε πάρκινγκ στο κέντρο του Πειραιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νωρίτερα το πρωί του Σαββάτου, ο 68χρονος που δολοφόνησε τον 39χρονο εργαζόμενο σε πάρκινγκ στο κέντρο του Πειραιά πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα.

Το ειδεχθές έγκλημα που έγινε επειδή όπως υποστήριξε ο δολοφόνος τον ενοχλούσαν τα αυτοκίνητα που πάρκαραν οι άνθρωποι του πάρκινγκ στη γειτονιά του, έχει σοκάρει το πανελλήνιο για την ωμότητα και την απανθρωπιά που επιδεικνύει ο άνανδρος 68χρονος, ο οποίος πυροβόλησε πισώπλατα τον 39χρονο Αλβανό υπήκοο, πατέρα τριών παιδιών κι ακολούθως στόχευσε με την καραμπίνα του, το κεφάλι του ξαπλωμένου θύματός του, για να σιγουρευτεί ότι θα ξεψυχήσει. Αδιαφορώντας για το τι έχει συμβεί, αποχώρησε σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως φέρεται να είπε ο εκ των αστυνομικών που τον συνέλαβαν, ο 68χρονος αμετανόητος δολοφόνος έλεγε όταν του περνούσαν τις χειροπέδες «τον έφαγα τον π…».

Ο 68χρονος ήταν γνωστός στη γειτονιά για τον εριστικό του χαρακτήρα κι όπως έλεγαν οι περίοικοι στα πηγαδάκια ύστερα από τη δολοφονία, «ήταν θέμα χρόνου» να γίνει κάτι αντίστοιχο, μιας κι ο ηλικιωμένος είχε προπηλακίσει κι απειλήσει γείτονες, πολλάκις στο παρελθόν.Source link

About The Author

Facebook