30 Σεπτεμβρίου 2023

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Γιώργος Στ. Παπαδαυίδ Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη “Το Νησί μας Πρώτα – Δημιουργία Ξανά”

Φίλες και φίλοι,

Στις επερχόμενες εκλογές διεκδικώ τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου με το Συνδυασμό, “Το Νησί μας Πρώτα – Δημιουργία Ξανά” με επικεφαλής τον κ. Σταμάτη Περίσση. Η αγάπη μου για το νησί μας, η πεποίθηση μου ότι ο τόπος μας έχει μεγάλες δυνατότητες ποιοτικής εξέλιξης και η παρότρυνση του Δημάρχου μας κ. Σταμάτη Περίσση, τον οποίο εκτιμώ και θαυμάζω για την επιμονή, την υπομονή, την δυναμική που διαθέτει στο να υλοποιεί στόχους, και την αστείρευτη ενέργειά του, με οδήγησαν στην απόφαση να συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές.

Με βάση τις σπουδές, την εργασιακή μου εμπειρία, την μακρόχρονη ενασχόλησή μου με τον τουρισμό, με κυρίαρχο όμως το πάθος που έχω για το νησί μας, νιώθω σίγουρος πως μπορώ να βοηθήσω τα μέγιστα να πάμε το Σκοπελάκι μας ένα βήμα πιο πέρα. Πάντα με μέτρο, δημιουργική προοπτική για το μέλλον, και σεβασμό στον πολιτισμό, την παράδοσή και το φυσικό μας περιβάλλον.

Η απόφαση μου να ασχοληθώ με τα κοινά του τόπου μας, ήρθε σαν φυσική απόρροια των άμεσων πλάνων μου, που θα με βρουν να διαμένω το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου στην Σκόπελο, με την έναρξη λειτουργίας του ξενοδοχείου που κατασκευάζουμε στη Χώρα της Σκοπέλου.

Θα ήθελα επιγραμματικά να αναφέρω ότι έχω αποφοιτήσει από το Κολλέγιο Αθηνών, κατέχω BBA International Business και ΜΒΑ Marketing, από το Hofstra University της Νέας Υόρκης, ΗΠΑ. Έχω δραστηριοποιηθεί, μεταξύ άλλων, στους τομείς του Αστικού Εξοπλισμού και Συστημάτων Πρόσβασης / Στάθμευσης και στον Τουρισμό και την Ναυτιλία, όπου ακόμα δραστηριοποιούμαι.

Διεκδικώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας, για να διοχετεύσω όλη μου την ενέργεια, την εμπειρία, τις γνώσεις, και το δίκτυο επαφών μου, προς όφελος του τόπου μας. Για να οδηγήσουμε μαζί με όραμα, μεράκι, και σύνεση την Σκόπελό μας ακόμη πιο ψηλά. Στόχος, στις εκλογές του ερχόμενου Οκτώβρη, είναι βάζοντας το νησί μας και τους ανθρώπους του πρώτα, να διατηρήσουμε και να ενισχύσουμε την δημιουργική τροχιά που ήδη έχουμε αποκτήσει.

Σας ευχαριστώ,

Γιώργος Στ. Παπαδαυίδ

About The Author

Facebook