30 Σεπτεμβρίου 2023

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Ο Σύλλογος Ελασσόνας Μελβούρνης στο πλευρό των πληγέντων


Συνήλθε την Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023, έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ελασσόνας «Ο ΝΙΚΟΤΣΑΡΑΣ» στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου που βρίσκεται στο 382 HAUGHTON ROAD, στην περιοχή CLAYTON της Μελβούρνης.

Κύριο θέμα της συνεδρίασης ήταν οι βιβλικές πλημμύρες που έπληξαν τη Λάρισα και τη Θεσσαλία γενικότερα από τον κυκλώνα γνωστό με το όνομα DANIEL. Στη συνεδρίαση έγινε αναφορά από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Αθανάσιο Σακελλάρη που επέστρεψε απ’ την Ελλάδα πριν λίγες μέρες και έζησε από κοντά τις πρωτοφανείς φονικές και καταστροφικές πλημμύρες, που προκάλεσε ο κυκλώνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την εκτενή αναφορά του Προέδρου ακολούθησε εισήγηση της Γραμματέως Έφης Μπελάγια, η οποία έκανε την εισήγηση που ακολουθεί η οποία εγκρίθηκε ομόφωνα:

1. Ο Σύλλογος Ελασσόνας «Ο ΝΙΚΟΤΣΑΡΑΣ» να αποστείλει άμεσα το ποσό των 10 χιλιάδων δολαρίων στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας, προκειμένου να συμβάλλουμε κι εμείς στο μέτρο
των δυνατοτήτων μας στην ανακούφιση των πληγέντων συμπατριωτών μας, για την προμήθεια αγαθών πρώτης ανάγκης, όπως φαρμάκων, νερού και άλλων ειδών.

2. Να διοργανωθεί Συγκέντρωση Συλλόγων, Οργανισμών και όλων των Συμπαροίκων το Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα του Συλλόγου, 382 HAUGHTON ROAD, στο
CLAYTON της Μελβούρνης, στις 2.00 μ.μ. με σκοπό τη διοργάνωση Παμπαροικιακού Εράνου με την συμμετοχή όλης της Παροικίας, για την αποστολή βοήθειας σε όλους τους κατοίκους, που μετρούν τις πληγές τους από τη θεομηνία. Καλούμε όλους τους Συμπάροικους να δώσουν το παρόν στις 23 του μηνός, ώστε να συμβάλλουμε και να εκφράσουμε κι εμείς από τη Μελβούρνη έμπρακτα την αλληλεγγύη και συμπαράστασή μας, Πιστεύουμε ότι το ίδιο θα πράξουν και οι απανταχού Έλληνες, που κατοικούν σε όλες τις γωνιές του πλανήτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣSource link

About The Author

Facebook