2 Οκτωβρίου 2023

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Δήμος Τρικκαίων: Διανομή 2.800 μερίδων φαγητού καθημερινά σε πλημμυροπαθείς


Μέριμνα για βασικά ζητήματα που έχουν σχέση και με την σίτιση των πλημμυροπαθών έχει αναλάβει ο δήμος Τρικκαίων. Από την πρώτη στιγμή και με βάση τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό πολιτών που έφευγαν ή απεγκλωβίζονταν από τα πλημμυρισμένα σπίτια, ο Δήμος Τρικκαίων μερίμνησε για παροχή φαγητού.

Αναλόγως των αναγκών παρέχονται έως και 2.800 μερίδες φαγητού καθημερινά (μεσημεριανό και βραδινό) σε όσους/ες φιλοξενούνται σε ξενοδοχεία, αλλά και όσους/ες διαμένουν σε χωριά και δεν έχουν τη δυνατότητα να μαγειρέψουν. Το φαγητό ετοιμάζεται – από το Κοινωνικό Εστιατόριο του Δήμου Τρικκαίων – από τους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Τρικκαίων – από τη ΣΜΥ – από ιδιώτες μέσω της σχετικής διαδικασίας.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων, Νίκος Σακκάς, διαπίστωσε από κοντά τη διαδικασία παρασκευής του φαγητού (ενδεικτικά, 1.200 περίπου μερίδες από το Κοινωνικό Εστιατόριο, δίνοντας έμφαση στην υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων. Αναφέρθηκε, δε, στο πόσο σημαντικό είναι «για αυτούς τους ανθρώπους να μπορούν να έχουν τη σιγουριά του φαγητού καθημερινά από εμάς, να ξέρουν ότι ο Δήμος βρίσκεται δίπλα τους έμπρακτα και φροντίζει για αυτό το σημαντικό ζήτημα».

Source link

About The Author

Facebook