27 Σεπτεμβρίου 2023

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Ελεύθερος ο μοναχός που έδειρε άλλον μοναχό στο Άγιον Όρος – Νέα αναβολή της δίκης


Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ανέβαλε για δεύτερη φορά την εκδίκαση της υπόθεσης ξυλοδαρμού μοναχού από άλλον μοναχό στο Άγιον Όρος.

Ο 35χρονος κατηγορούμενος για βαριά σωματική βλάβη δεν δικάστηκε καθώς έλειπε ο παθών και βασικός μάρτυρας, ενώ το δικαστήριο ήρε την κράτηση του και όρισε νέα δικάσιμο στα τέλη Σεπτεμβρίου. Ο κατηγορούμενος μετά την πρώτη αναβολή παρέμεινε κρατούμενος ενώ σήμερα αφέθηκε ελεύθερος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 35χρονος Ρουμάνος μοναχός κατηγορείται πως χτύπησε τον 53χρονο Λευκορώσο μοναχό, ύστερα από διαπληκτισμό μετά την κατανάλωση αλκοόλ, στο Άγιον Όρος.

Το περιστατικό έγινε στις 18.30 το απόγευμα της Κυριακής στον αρσανά της Ιεράς Μονής Χιλανδαρίου.

Σύμφωνα με τη δικογραφία ο 35χρονος χτύπησε με πόδια και χέρια, καθώς και με ένα πλαστικό μπουκάλι, τον 53χρονο ακόμη κι όταν ήταν πεσμένος στο έδαφος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το θύμα μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Καρυών, για την παροχή των πρώτων βοηθειών, και στη συνέχεια σε εφημερεύοντα νοσοκομεία της Χαλκιδικής και της Θεσσαλονίκης. Ακόμη, νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής του, φέροντας τραύματα στο πρόσωπο.

Ο Ρουμάνος μοναχός ζει μόνιμα σε μοναστήρι της Καρδίτσας και επισκέφθηκε το Άγιον Όρος για λίγες ημέρες όταν έγινε το περιστατικό.Source link

About The Author

Facebook