25 Σεπτεμβρίου 2023

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Μήνυση από τους γονείς της 32χρονης κατά του εστιατορίου και των νοσοκομείων που πέθανε από αλλαντίαση στο Μπορντό


Έναν αδιανόητο Γολγοθά πέρασε η άτυχη 32χρονη Ελληνίδα που προσβλήθηκε από αλλαντίαση στο Μπορντό της Γαλλίας και τελικά έφυγε από τη ζωή μετά από τέσσερις ημέρες.

Οι γονείς της 32χρονης Μαρίας, έχουν καταθέσει μήνυση, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ. Πρόκειται για τη δεύτερη μήνυση μετά την ιατροδικαστική έρευνα που διεξάγεται αυτή τη στιγμή από την εισαγγελία του Μπορντό και εκεί κατατέθηκε και η μήνυση της οικογένειας της Ελληνίδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γονείς της άτυχης κοπέλας θέλουν να εξαντλήσουν οποιαδήποτε δικαστική οδό για να μάθουν τι συνέβη με το παιδί τους. Η έρευνα είναι διπλή. Το πρώτο σκέλος είναι υγειονομικό και αφορά στο εστιατόριο και για το περίφημο δοχείο με τις μολυσμένες σαρδέλες. Το δεύτερο σκέλος έχει να κάνει με το γεγονός ότι η Ελληνίδα φαίνεται να πήγε σε τουλάχιστον δύο νοσοκομεία, το ένα στο Μπορντό και το άλλο στο Παρίσι, από όπου πήρε εξιτήριο χωρίς να της διαγνωστεί η αλλαντίαση. Η 32χρονη πέθανε στο σπίτι της στην περιοχή του Παρισιού και ο σύζυγός της εισήχθη στην εντατική και σήμερα αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Δεκαπέντε περίπου άτομα ήταν αυτά που κατανάλωσαν το δοχείο με σαρδέλες στο εστιατόριο – μπαρ στο κέντρο του Μπορντό. Υπάρχουν δύο εκδοχές. Το ζευγάρι πήγε στο Μπορντό είτε για να δει το παιχνίδι ράγκμπι του παγκοσμίου πρωταθλήματος είτε για να γιορτάσει τα γενέθλια της 32χρονης Μαρίας ή και για τα δύο γεγονότα.

Η 32χρονη πήγε σε νοσοκομείο στο Μπορντό και αμέσως μετά, όταν επέστρεψαν στο Παρίσι, τα συμπτώματα χειροτέρευσαν και πήγε σε ένα δεύτερο νοσοκομείο, πιθανότατα στο Παρίσι, όμως και από εκεί πήρε εξιτήριο γιατί όπως είπαν οι γιατροί δεν παρουσίαζε τα τυπικά συμπτώματα της αλλαντίασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣSource link

Facebook