Η Τελετή Απονομής των Βραβείων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «OTA AWARDS 2019-2023» πραγματοποιείται αύριο την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου στις 19:30 με τη συμμετοχή και του Δήμου Σκοπέλου για τη χρήση ψηφιακής τεχνολογίας στην ανάδειξη σημείων τουριστικού ενδιαφέροντος.

Πρόκειται για έναν νεοσύστατο θεσμό βραβείων, ο οποίος απευθύνεται αποκλειστικά στους Πρωτοβάθμιους & Δευτεροβάθμιους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης της χώρας,  αναδεικνύοντας και επιβραβεύοντας δράσεις και έργα για την Καινοτομία, τη Βιωσιμότητα, την Ποιότητα Ζωής των Πόλεων αλλά και τις Υπηρεσίες προς τον Πολίτη για το σύνολο της τετραετίας 2019 – 2023.

Τα Βραβεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης 2019- 2023, οργανώνονται από την GPP Media και το www.otapost.gr  και τελούν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών, του Υπουργείου  Ψηφιακής Διακυβέρνησης, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας.

Ο Δήμος Σκοπέλου έχει θέσει υποψηφιότητα στην κατηγορία «8A. Πολιτιστική/Τουριστική/Αθλητική Ανάπτυξη» και συγκεκριμένα στην υποκατηγορία «8Α.5 Χρήση Ψηφιακής Τεχνολογίας για την ανάδειξη και προβολή σημείων τουριστικού ενδιαφέροντος, (applications, ψηφιακοί χάρτες κ.α)» για το έργο του “iSkopelos”.

Στην εκδήλωση, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά,  μέσα από το site της GPP Media www.atticatimes.gr με ώρα έναρξης 19.30μμ., θα συμμετέχει ως εκπρόσωπος του Δήμου Σκοπέλου, ο κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου, Ειδικός Συνεργάτης Δημάρχου.

Από skopelostv