28 Σεπτεμβρίου 2023

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Στα δικαστήρια Πειραιά οι 2 Τούρκοι συλληφθέντες για κατασκοπεία στον Πόρο


Στις 12:00 το μεσημέρι της Τρίτης κατέφθασαν στα δικαστήρια Πειραιά, οι δύο Τούρκοι συλληφθέντες που κατηγορούνται για κατασκοπεία, καθώς «πιάστηκαν» να πραγματοποιούν εναέριες λήψεις με drone πάνω από βάση του Πολεμικού Ναυτικού στον Πόρο.

Οι δύο Τούρκοι, 58 και 48 ετών, μέχρι τώρα ισχυρίζονται ότι βρέθηκαν στη χώρα μας για «τουρισμό» και αυτή την ώρα απολογούνται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το χρονικό της σύλληψής τους

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν χθες (19/9) στην περιοχή της Μονεμβασιάς, δύο Τούρκοι, για τους οποίους είχε γίνει καταγγελία στις Αρχές από το περασμένο Σάββατο, πως πετούσαν drone πάνω από την ναυτική βάση του Πόρου.

Οι δύο άνδρες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, ενώ στην περιοχή είχε μεταβεί κλιμάκιο της ΕΥΠ που είχε αναλάβει τις έρευνες, ώστε να τους ανακρίνει και να καταλήξει στα πραγματικά δεδομένα της υπόθεσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Πολεμικό Ναυτικό αντιλήφθηκε το drone στις 7 το πρωί του Σαββάτου και ειδοποίησε την αστυνομία στις… 10:00. Οι αστυνομικοί του Πόρου έμαθαν στην συνέχεια ότι οι Τούρκοι, οι οποίοι διέμεναν σε ξενοδοχείο, είχαν φύγει από τον Πόρο την ίδια μέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, διέφυγαν με δυο μοτοσυκλέτες μεγάλου κυβισμού και ξένες πινακίδες.

Οι αστυνομία είχε τις περιγραφές τους και έτσι δόθηκε σήμα σε όλη την χώρα με αποτέλεσμα χθες το πρωί να εντοπιστούν σε τυχαίο έλεγχο στην Μονεμβασιά.



Source link

About The Author

Facebook