26 Σεπτεμβρίου 2023

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Στον ανακριτή ο 68χρονος που σκότωσε τον υπάλληλο του πάρκινγκ


Στον ανακριτή, στα δικαστήρια Πειραιά έφτασε το πρωί της Τρίτης προκειμένου να απολογηθεί ο δράστης της στυγερής δολοφονίας του 39χρονου υπαλλήλου πάρκινγκ στη μέση του δρόμου, το μεσημέρι της Παρασκευής (15/9).

Ο 68χρονος ήταν γνωστός στη γειτονιά για τον εριστικό του χαρακτήρα κι όπως έλεγαν οι περίοικοι στα πηγαδάκια ύστερα από τη δολοφονία, «ήταν θέμα χρόνου» να γίνει κάτι αντίστοιχο, μιας κι ο ηλικιωμένος είχε προπηλακίσει κι απειλήσει γείτονες, πολλάκις στο παρελθόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ειδεχθές έγκλημα έγινε επειδή όπως υποστήριξε ο δολοφόνος τον ενοχλούσαν τα αυτοκίνητα που πάρκαραν οι άνθρωποι του πάρκινγκ στη γειτονιά του, έχει σοκάρει το πανελλήνιο για την ωμότητα και την απανθρωπιά που επιδεικνύει ο άνανδρος 68χρονος, ο οποίος πυροβόλησε πισώπλατα τον 39χρονο Αλβανό υπήκοο, πατέρα τριών παιδιών κι ακολούθως στόχευσε με την καραμπίνα του, το κεφάλι του ξαπλωμένου θύματός του, για να σιγουρευτεί ότι θα ξεψυχήσει. Αδιαφορώντας για το τι έχει συμβεί, αποχώρησε σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣSource link

Facebook