26 Σεπτεμβρίου 2023

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Σύσκεψη αγροτών στον Πλατύκαμπο για τις αποζημιώσεις από τις πλημμύρες


Σύσκεψη αγροτών από την ευρύτερη περιοχή πραγματοποιούν, αύριο, Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου, στις 7.30 το βράδυ στην αίθουσα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πλατυκάμπου, η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων ν. Λάρισας και ο Αγροτικός Σύλλογος πρώην Δήμου Πλατυκάμπου.

Όπως αναφέρει η Διοίκηση της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων “οι καταστροφικές πλημμύρες, η ανυπολόγιστη ζημιά που έχουν υποστεί αγρότες και κτηνοτρόφοι καθιστούν αναγκαίο όλοι μαζί να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε ουσιαστικές ενισχύσεις και αποζημιώσεις στο 100% της ζημιάς που θα μας επιτρέψουν να ορθοποδήσουμε και να συνεχίσουμε την καλλιεργητική δραστηριότητα. 

Να παρθούν μέτρα για την επόμενη ημέρα καθώς υπάρχουν τεράστιες ζημιές στο φυτικό και ζωικό κεφάλαιο, στον γεωργικό και κτηνοτροφικό εξοπλισμό καθώς και σε σπίτια σε κάποια χωριά. Να απαιτήσουμε να γίνουν έργα αντιπλημμυρικής προστασίας και θωράκισης αναγκαία για το σήμερα και το αύριο της επιβίωσης μας.  Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε”.

Στην σύσκεψη θα συζητηθεί το διεκδικητικό πλαίσιο και οι επόμενες κινήσεις στην κατεύθυνση εξεύρεσης λύσης και ικανοποίησης των αιτημάτων των αγροτών.

Source link

Facebook