Επανεξελέγη ο δήμαρχος Σκοπέλου με ποσοστό 51,85%

Η δουλειά που έγινε από τη Δημοτική Αρχή τα τέσσερα χρόνια στην Σκόπελο, αναγνωρίστηκε από τους δημότες και ο επανεκλεγείς δήμαρχος με ποσοστό 51,85% Σταμάτης Περίσσης τόνισε στο Ράδιο ΕΝΑ ότι δόθηκε νέα πνοή και πολύ μεγάλη ώθηση τα χρόνια αυτά, δεν μπορούσε παρά να αναγνωριστεί.
«Όλα πήγανε καλά, δώσαμε έναν αγώνα σωστό, έντιμο και δίκαιο, κάτι που ο κόσμος αναγνώρισε και μας δικαίωσε», επισήμανε.
Ο κ. Περίσσης ανέφερε ότι άποψη της Δημοτικής Αρχής ήταν ότι πρέπει να επικρατήσει η ενότητα στις μικρές κοινωνίες, όπως είναι η Σκόπελος και όχι ο διχασμός, οι αλληλοκατηγορίες και η γκρίνια. Όπως είπε, αποφύγαμε από την πρώτη στιγμή τέτοια φαινόμενα και δικαιωθήκαμε απόλυτα.
Ο δήμαρχος επισήμανε ότι η Δημοτική Αρχή έχει μπροστά της σκληρή δουλειά, έχει προετοιμάσει έργα και κατατέθηκαν, πολλά απ’ αυτά θα μπουν στο επόμενο ΕΣΠΑ 2023-27 που πήρε παράταση ως το 2030 και είναι πανέτοιμη για όσα θα γίνουν στη νέα θητεία. Επίσης είπε ότι υπάρχει ένα ανανεωμένο Δημοτικό Συμβούλιο, που με τους παλαιότερους και έμπειρους, θα κάνει πολύ καλή δουλειά.



Source link

Από skopelostv