Το νέο του τραγούδι παρουσιάζει ο Νίκος Μακρόπουλος, το οποίο φέρει τον τίτλο «Λάθος καρδιά γυρεύω». Τους στίχους στο συγκεκριμένο κομμάτι είχε γράψει ο Βασίλης Καρράς, ενώ η μουσική είναι του Γιάννη Φρασέρη και του Χρήστου Σαντικάι.

Πριν από μερικές ημέρες, όταν ο Νίκος Μακρόπουλος είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, είχε αναφερθεί στο συγκεκριμένο τραγούδι, αποκαλύπτοντας τότε τη συγκινητική ιστορία πίσω από αυτό.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μακρόπουλος είχε αποκαλύψει: «Με πήρε δύο μήνες πριν φύγει από τη ζωή και μου λέει “Πιτσιρίκο, θέλω να μου κάνεις μια χάρη. Να πεις ένα τραγούδι και να βάλεις την ψυχή σου”. Ξεκίνησε να κλαίει, να κλαίω και εγώ και κλείσαμε το τραγούδι. Την άλλη μέρα του έστειλα το τραγούδι, με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει “Σε ευχαριστώ γιατί έβαλες την ψυχούλα σου”. Το κλείσαμε γιατί κλαίγαμε και οι δύο. Ήταν η τελευταία φορά που μιλήσαμε γιατί μετά από λίγες εβδομάδες έφυγε.

Δεν ήταν μόνο επιθυμία του, μου είπε επί λέξη “Είναι ένα τραγούδι που δεν πρόλαβα να το πω εγώ και θέλω να το πεις εσύ”. Έμεινα συγκλονισμένος με το τηλέφωνο αυτό. Δεν το έχω αγγίξει καν. Περίμενα να κλείσουν 40 μέρες του Βασίλη και σεβάστηκα αυτό. Εγώ αυτό που είπα και στο μαγαζί και ήταν τα 40 του, έκλεισα με ένα τραγούδι του γιατί έτσι θέλω να μας θυμάται, με χαμόγελο. Γιατί πάντα είχε ένα χαμόγελο στα χείλη ο Βασίλης».

Ακούστε το τραγούδι:Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *