Η Βανέσα Αδαμοπούλου παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε μεταξύ άλλων για τα επαγγελματικά της, την προσωπική της ζωή, αλλά και για την σχέση της με τον Ιωάννη Παπαζήση και τον γιο τους.

Αρχικά, η Βανέσα Αδαμοπούλου είπε: «Το τραγούδι “Σ’ αγαπώ” το αγαπώ πολύ γιατί το τραγουδούσα στον γιο μου όταν ήταν μικρός. Υπάρχουν τραγούδια που έχω πει και τώρα πια δεν με εκφράζουν και υπάρχουν και είδη μουσικής που δεν αντέχω, δεν θα ακολουθήσω την παρέα κάπου που “πονάνε τα αυτιά μου”».

Στην συνέχεια, η Βανέσα Αδαμοπούλου τόνισε για την σχέση της με την θρησκεία: «Δεν έχω καμία σχέση με τη θρησκεία, έτσι όπως οι περισσότεροι έχουν στο μυαλό τους το θέμα της θρησκείας. Πιστεύω στην ενέργεια του σύμπαντος και σε κάτι θεϊκό».

Ακόμη, η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε για τον ρόλο της ως μητέρα: «Είναι μια διαδρομή που μαθαίνεις πράγματα, προσπαθείς να γίνεσαι καλύτερος. Έχει πολύ ενδιαφέρον, είναι δώρο για εμένα ο Ιάσονας. Ο γιος μου είναι 8.5 ετών και όταν τον παίρνει κάποιες μέρες ο πατέρας του απολαμβάνω την ηρεμία του να είμαι μόνη στο σπίτι».

Τέλος, η Βανέσα Αδαμοπούλου αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή λέγοντας: «Δεν έχω πάρει κανένα μάθημα από την προσωπική μου ζωή, πάω αυτοσχεδιάζοντας. Δεν έχω καμία πεποίθηση για το ανδρικό φύλο, αγαπώ πάρα πολύ τους άντρες. Θεωρώ πολύ σημαντικό την επικοινωνία σε μια σχέση, δεν μπορώ τους λακωνικούς άντρες. Το ιδανικό για εμένα θα ήταν να έχει ο καθένας το σπίτι του και κάποιες φορές να κοιμάστε μαζί. Είναι τριβή η πολύ έντονη επαφή».

Δείτε το βίντεο:Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *