Κλειστά για τη διέλευση φορτηγών παρέμειναν σήμερα από τις 13.00 έως τις 15.00 και από τις 19.00 έως τις 21.00 και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στο Τελωνείο των Κήπων Έβρου, στο πλαίσιο των αγροτικών κινητοποιήσεων ενώ απρόσκοπτα γίνεται η κίνηση των ΙΧΕ αυτοκινήτων.

«Δεν ικανοποιηθήκαμε από τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση και μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό. Συνεχίζουμε τα μπλόκα και περιμένουμε να δούμε τι αποφάσεις θα παρθούν αύριο στη σύσκεψη της Νίκαιας» δηλώνει ο πρόεδρος του Συλλόγου Αγροτών Αλεξανδρούπολης, Κώστας Αλεξανδρής, προαναγγέλλοντας ότι και αύριο δεν θα επιτραπεί η διέλευση των φορτηγών αυτοκινήτων σε χρόνο όμως που ακόμη δεν έχει αποφασιστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελωνείο Ευζώνων 

Σε ολιγόωρο αποκλεισμό του τελωνείου των Ευζώνων προχώρησαν αργά το βράδυ αγρότες της Παιονίας. Φορτηγά και Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα σχημάτισαν ουρά, καθώς δεν μπορούσαν να διέλθουν από το συνοριακό πέρασμα, οπότε και οι αγρότες αποφάσισαν να αναστείλουν την κινητοποίησή τους. Οι αγρότες της Παιονίας θα πάρουν μέρος στην πανελλαδική συνδιάσκεψη στη Νίκαια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣSource link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *