Φουντώνουν τα σενάρια που θέλουν ο Παύλος Πολάκης να απέχει από τη ψηφοφορία για τα ομόφυλα ζευγάρια, παρά το μήνυμα προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για υπερψήφιση του νομοσχεδίου από τον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη.

Ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η καταψήφιση του νομοσχεδίου είναι «για την ακροδεξιά πτέρυγα της ΝΔ», ενώ «η αποχή είναι για τους Βορίδηδες αυτού του τόπου».

Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει στη Βουλή σε λίγες ώρες

Ωστόσο, ο βουλευτής Χανίων φαίνεται να μην έλαβε το μήνυμα και διαμήνυσε προς την ηγεσία ότι δεν προτίθεται να ψηφίσει το νομοσχέδιο και πως θα απέχει από τη διαδικασία.

Ο βουλευτής Χανιών εκφράζει εδώ και καιρό ενστάσεις 

Το «θέμα Πολάκη» δεν είναι καινούργιο στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς ο βουλευτής Χανίων έχει εκφράσει συγκεκριμένες ενστάσεις καιρό τώρα για το το νομοσχέδιο που αναμένεται να ψηφιστεί στην Ολομέλεια της Βουλής.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας της Τετάρτης ο Στέφανος Κασσελάκης απαντώντας σε ερώτημα του Γιάννη Ραγκούση αναφορικά με το τι θα συμβεί με βουλευτές που δεν θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο, είπε ότι «θα υπάρξουν συνέπειες».

Σε λίγες ώρες το τοπίο θα ξεκαθαρίσει πλήρως. Θα δούμε αν ο Παύλος Πολάκης επιλέξει την αποχή ή την υπερψήφιση. Θα μάθουμε επίσης ποιες θα είναι οι «συνέπειες» που ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με αποδέκτες όσους βουλευτές/τριες δεν ψηφίσουν.Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *