Πρώην μηχανικός της Meta πυροβόλησε τη σύζυγό του, σκότωσε τα 4 ετών δίδυμα αγοράκια του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε μέσα στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια.

Ο 37χρονος Anand Sujith Henry φέρεται να σκότωσε τους γιους του και να πυροβόλησε θανάσιμα την 38χρονη σύζυγό του, Alice Benzinger μέσα σε μια μπανιέρα και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο εναντίον του.

Το κίνητρο για τους θανάτους παραμένει ασαφές, καθώς οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνά τους

Το ζευγάρι βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι με τραύματα από πυροβολισμούς δίπλα σε ένα πιστόλι των 9 χιλιοστών και έναν γεμάτο γεμιστήρα μέσα σε ένα από τα μπάνια του σπιτιού. Οι δύο γιοι τους βρέθηκαν νεκροί μέσα σε ένα υπνοδωμάτιο.

Η αιτία θανάτου των δύο μικρών παιδιών δεν έχει γίνει γνωστή, αλλά πιστεύεται ότι τα άτυχα παιδιά είτε πνίγηκαν, είτε στραγγαλίστηκαν είτε τους χορηγήθηκε θανατηφόρα υπερβολική δόση, επειδή δεν υπήρχαν σημάδια τραυματισμού στα σώματά τους.

Το κίνητρο για τους θανάτους παραμένει ασαφές, καθώς οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνά τους.

Με βάση τις πληροφορίες που έχουμε αυτή τη στιγμή, φαίνεται ότι πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό χωρίς κίνδυνο για το κοινό, καθώς είμαστε βέβαιοι ότι ο άνδρας βρισκόταν μέσα στο σπίτι», αναφέρει ο επικεφαλής της αστυνομίας, σημειώνοντας ότι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης.

«Η έρευνα συνεχίζεται καθώς οι αρχές εργάζονται για να συγκεντρώσουν στοιχεία, να μιλήσουν με μάρτυρες και μέλη της οικογένειας και να προσδιορίσουν το πιθανό κίνητρο».

Από δικαστικά έγγραφα προέκυψε ότι ο Henry, πρώην διευθυντής λογισμικού τόσο στη Meta όσο και στη Google, είχε υποβάλλει αίτηση διαζυγίου τον Δεκέμβριο του 2016. Αλλά το διαζύγιο δεν βγήκε ποτέ και το ζευγάρι μετακόμισε το 2020 στο σπίτι τους στο San Mateo της Καλιφόρνια. Οι γείτονες είπαν έβλεπαν ένα φιλικό ζευγάρι και μια ευτυχισμένη οικογένεια.

«Πριν γεννηθούν τα μωρά, βλέπαμε τον σύζυγο και τη σύζυγο να κάνουν απλά μια βόλτα όσο εκείνη ήταν έγκυος», δήλωσε γείτονας.



Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *