Όταν μια γυναίκα μεγαλώνει μόνη το παιδί της, εκτός από όλα τα άλλα, πολύ συχνά έχει να αντιμετωπίσει και πέντε μεγάλες παρανοήσεις από τρίτους, που βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα για τη ζωή και τις επιθυμίες της. Ας δούμε ποιες είναι αυτές:

  • Θεωρούν ότι ψάχνει απεγνωσμένα ένα σύζυγο: Λες και σκοπός της ζωής της είναι να «τυλίξει» το υποψήφιο θύμα που θα σώσει την ίδια από την μοναξιά της και θα τη βοηθήσει να μεγαλώσει τα παιδιά της.
  • Υποθέτουν ότι μισεί θανάσιμα τον πρώην της: Κι όμως το γεγονός ότι ένα ζευγάρι αποφασίζει να μη συνεχίσει μαζί, δε σημαίνει αυτόματα ότι ο ένας απεχθάνεται τον άλλον.
  • Πιστεύουν ότι τα παιδιά θα έχουν προβλήματα: Και βιάζονται να αποδώσουν την οποιαδήποτε συμπεριφορά των παιδιών στο γεγονός ότι προέρχονται από «διαλυμένη οικογένεια» ή στο ότι μεγαλώνουν χωρίς πατέρα.

  • Νομίζουν ότι τα όνειρά της τελείωσαν: Η ζωή δε σταματά και κάθε single mother έχει δικαίωμα να κυνηγήσει και να πετύχει τα προσωπικά και επαγγελματικά όνειρά της.
  • Αν είναι διαζευγμένη, νομίζουν ότι θέλει και όλοι οι άλλοι να χωρίσουν: Επειδή ο δικός της γάμος δεν πέτυχε, δε σημαίνει ότι θέλει να δει όλους τους γνωστούς και φίλους της χωρισμένους.

Αν κι εσείς έχετε σκεφτεί κάποια από τα παραπάνω, ίσως πρέπει να αναθεωρήσετε και να σκεφτείτε ότι πρόκειται απλά για μια γυναίκα που μεγαλώνει μόνη της το παιδί της, κάνοντας ό,τι καλύτερο μπορεί για εκείνο και για την ίδια.

Πηγή: mother.grSource link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *