Με σταθερά βήματα εντείνονται οι προετοιμασίες των αγροτών που βρίσκονται στα μπλόκα ανά την Ελλάδα, για την κάθοδο την ερχόμενη Τρίτη των τρακτέρ στην Αθήνα.

Με στόχο  να συμφωνήσουν κυβέρνηση και αγρότες τον τρόπο που θα γίνει η κάθοδος στην πρωτεύουσα τους και από ποια μπλόκα θα ξεκινήσουν τα τρακτέρ, αναμένεται σήμερα να συναντηθούν στη Θεσσαλονίκη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με εκπροσώπους των αγροτικών μπλόκων.

Συγκεκριμένα, στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη με τους εκπροσώπους των αγροτών στο υφυπουργείο Μακεδονίας Θράκης για να καταλήξουν στον σχεδιασμό του μεγάλου αγροτικού συλλαλητηρίου στην Αθήνα.

Αναμένεται συνάντησην στη Θεσσαλονίκη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη με εκπροσώπους των αγροτικών μπλόκων

Σύμφωνα με όσα δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ Λάρισας, το μέλος της συντονιστικής επιτροπής του μπλόκου του Πλατυκάμπου κ. Ιορδάνης Ιωαννίδης, αντιπροσωπεία αγροτών από τα μπλόκα, θα επιδιώξουν να έχουν συνάντηση σήμερα στην Θεσσαλονίκη με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, προκειμένου να συζητηθούν ζητήματα που έχουν να κάνουν με την πορεία των τρακτέρ προς την πρωτεύουσα.

Ολοκληρωμένο πλάνο

Στη σύσκεψη εκτός από τους εκπροσώπους των αγροτών από την Κεντρική Μακεδονία, θα συμμετέχουν εκπρόσωποι από Θεσσαλονίκη και Μαγνήσια αλλά και από άλλες περιοχές της χώρας. Με την ολοκλήρωση της σύσκεψης αναμένεται να υπάρχει ένα ολοκληρωμένο πλάνο με τις ώρες και την διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι αγρότες από όλα τα μπλόκα για να κατέβουν στην Αθήνα την Τρίτη.

Πάντως, από την Κεντρική Μακεδονία, οι περισσότεροι αγρότες θα κατέβουν με λεωφορεία και ιδιωτικά οχήματα. Όπως αναφέρουν οι εκπρόσωποι, είναι αδύνατον να κατεβάσουν τρακτέρ από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα.Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *