Για μια ακόμη χρονιά ο Δήμος Τρικκαίων υλοποιεί δωρεάν τα προγράμματα «Αθληση για Ολους». Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής από τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024, δηλώνοντας τα προγράμματα που τους ενδιαφέρουν (επιλογή με σειρά προτίμησης μέχρι και 2 προγράμματα). Το πρόγραμμα υλοποιείται από το Τμήμα Αθλητισμού της Διεύθυνσης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Τρικκαίων.

Τα προγράμματα που θα λειτουργήσουν έως 31/07/2024 είναι τα εξής:

1 Κολύμβηση αρχάριων ενηλίκων: Μικρή πισίνα στο Κολυμβητήριο Μπάρας

2 Άσκηση ενηλίκων σε πάρκο άθλησης: Πάρκο Αγίου Γεωργίου

3 Άσκηση Ενηλίκων (Aqua aerobic): Μικρή πισίνα στο Κολυμβητήριο Μπάρας

4 Άσκηση Ενηλίκων: α) 6ο Λύκειο Αγία Μονή β) Άγιοι Απόστολοι (Παλιό Δημ. Σχολείο) γ) Δημοτικό Σχολείο Πρίνου δ) Παιδικός Σταθμός Παλαιοπύργου ε) Γυμνάσιο Μεγαλοχωρίου στ) Δημοτικό Σχολείο Ριζώματος

Η επιλογή θα γίνεται με κριτήριο τη σειρά προτεραιότητας και μέχρι να συμπληρωθεί ο αριθμός των προβλεπόμενων ατόμων. Οι αιτήσεις για τη δωρεάν συμμετοχή θα αφορούν την επιλογή έως και 2 προγραμμάτων, με σειρά προτίμησης, και η υποβολή τους θα γίνεται ηλεκτρονικά ή διά ζώσης μέχρι τη συμπλήρωση των τμημάτων. Η υποβολή θα γίνεται στο email [email protected] ή αυτοπροσώπως στα γραφεία του τμήματος Αθλητισμού (Καποδιστρίου 13).

Απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή ενηλίκων πολιτών: Αίτηση, Υπεύθυνη δήλωση, Iατρική βεβαίωση για όλους τους αθλούμενους (Παθολογικά και καρδιολογικά υγιείς και επιπλέον δερματολογικά υγιείς για τους συμμετέχοντες στην κολύμβηση αρχάριων ενηλίκων και aqua aerobic). Τηλ. Επικοινωνίας: 2431353518.

Δήμος Τρικκαίων: Από 19 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα “Άθληση για όλους”Δήμος Τρικκαίων: Από 19 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα “Άθληση για όλους”

Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *