Στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast @Star» μίλησε η Νόνη Δούνια, η οποία ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να ολοκληρώνει πρόωρα τον κύκλο της στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού, «Ακόμα δεν είδες τίποτα» καθώς, όπως όλα δείχνουν, θα είναι υποψήφια στις επερχόμενες Ευρωεκλογές.

Η Νόνη Δούνια επιβεβαίωσε πως υπάρχει το ενδεχόμενο να τη δούμε να αποχωρεί νωρίτερα από την εκπομπή του Mega, τονίζοντας ωστόσο πως ακόμη τίποτα δεν είναι ανακοινώσιμο.

«Δεν είναι τίποτα ανακοινώσιμο ακόμα, και σίγουρα δεν είναι τίποτα ανακοινώσιμο από εμένα αυτή τη στιγμή. Θα περιμένουμε. Είναι μια πολύ τιμητική και εξαιρετική πρόταση και φυσικά όταν σου γίνεται, δεν αρνείσαι, και βεβαίως το θέλω να συμμετέχω στις Ευρωεκλογές αλλά δεν είναι κάτι που μπορώ να ανακοινώσω εγώ. Είναι κάτι που θα ανακοινώσει ο Πρωθυπουργός.

Εκείνος θα αποφασίσει ποιοι θα απαρτίζουν το Ευρωψηφοδέλτιο. Να ευχηθούμε να πάνε όλα καλά. Και εγώ στενοχωριέμαι, και ο Κώστας Τσουρός στενοχωριέται με το ενδεχόμενο να αποχωρίσω νωρίτερα από την εκπομπή. Θεωρώ όμως ότι λίγο με αγαπάει και θέλει το καλύτερο για εμένα. Ουδείς αναντικατάστατος πρώτα απ’ όλα. Αυτό να το λέμε. Πρέπει πρώτα να σιγουρευτούμε για τη συμμετοχή μου στο Ευρωψηφοδέλτιο και μετά θα τα βάλουμε κάτω, να δει ο Κώστας τι θέλει να κάνει, θα τα συζητήσουμε και πάντα θα είμαι εκεί από την επόμενη μέρα που θα μπορώ να είμαι εκεί.

Δεν παραξενεύτηκα με τα δημοσιεύματα για την αποχώρησή μου από την εκπομπή. Έχουν γίνει διάφορες συζητήσεις εδώ και πάρα πολύ καιρό αλλά δεν είμαι σε θέση εγώ να ανακοινώσω κάτι επίσημα», είπε η Νόνη Δούνια.Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *