Καλεσμένος στην εκπομπή της Αθηναίδας Νέγκα «Καλύτερα Αργά» ήταν ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, ο οποίος μίλησε για τον Γιώργο Νταλάρα και τα ξεσπάσματα προς τους δημοσιογράφους και τους τραγουδιστές.

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης τόνισε ότι ο Γιώργος Νταλάρας «πάντα το κουνάει το δάχτυλο, δεν είναι καινούργιο αυτό. Είναι κατάλοιπα της Αριστεράς και είναι θέμα χαρακτήρα».

Ειδικότερα, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης επεσήμανε: «Ο Γιώργος Νταλάρας είναι πάντα στην επικαιρότητα. Είδε τις προοπτικές μας εμμονικά! Ο Νταλάρας είναι και παραγωγός, έχει και όραμα προσωπικό είναι και καλλιτεχνάρα. Ό,τι έχει πει, είναι δική του επιλογή. Ίσως τον κατηγορούν γιατί έχει ιερή μανία να πάρει καινούργια πράγματα, να μπει σε πολλούς χώρους. Αυτό είναι το πάθος του!

Θα κατηγορήσουμε κάποιον για το πάθος του; Πάντα το κουνάει το δάχτυλο, δεν είναι καινούργιο αυτό! Είναι κατάλοιπα της Αριστεράς και είναι θέμα χαρακτήρα. Είναι λίγο πατερναλιστής, και εγώ είμαι αλλά αποφασίζω να μην το κάνω δημόσια. Ο Γιώργος Νταλάρας έχει και τεράστια ισχύ. Ο καθένας έχει τις οικονομικές του δυνατότητες».Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *