Ολοκληρώθηκε σήμερα το 33ο πολυθεματικό ιατρικό συνέδριο με θέμα «Αντιμετωπίζοντας τις σύγχρονες προκλήσεις» που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο «Υποπτεράρχου Ευαγγελίας Ανδρεαδάκη» του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας .

Την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου κήρυξε ο διευθυντής της διεύθυνσης Υγειονομικού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας υποπτέραρχος Παναγιώτης Κωστόπουλος, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΑ, αντιπτεράρχου Δημοσθένη Γρηγοριάδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την εναρκτήρια ομιλία με θέμα «Η Κλιματική Κρίση» εκφώνησε το τιμώμενο πρόσωπο του συνεδρίου, γενικός γραμματέας και επόπτης του Κέντρου Ερεύνης Φυσικής της Ατμόσφαιρας και Κλιματολογίας της Ακαδημίας Αθηνών, Χρήστος Σ. Ζερεφός.

Εικοσιοκτώ ομιλητές – εκ των οποίων εννέα πανεπιστημιακοί καθηγητές – συμμετείχαν με τις εισηγήσεις τους στις δέκα στρογγυλές τράπεζες του συνεδρίου.

Η θεματολογία του κάλυψε κλινικά και μη θέματα με προσανατολισμό στις καινοτόμες διαγνωστικές και θεραπευτικές προσεγγίσεις που εφαρμόζονται στο 251ΓΝΑ. Παρουσιάσθηκαν οι εξελίξεις στα αντικείμενα της ρομποτικής χειρουργικής, ενδοσκοπικών τεχνικών, λοιμώξεων, στρατιωτικής και αεροπορικής Ιατρικής, βιοηθικής και δεοντολογίας, ανακουφιστικής φροντίδας και Ψυχικής Υγείας στις Ένοπλες Δυνάμεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣSource link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *