Ανεβαίνουν οι τόνοι στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά την χθεσινή επίθεση της βουλεύτριας της Β’ Πειραιά, Νίνας Κασιμάτη προς το πρόσωπο του Γιάννη Ραγκούση, χωρίς παρ’ όλα αυτά να τον κατονομάζει, τη στιγμή που βρισκόταν σε εξέλιξη η συζήτηση για τον γάμο των ομοφύλων στη Βουλή.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ραγκούσης κατά τη χθεσινή συνεδρίαση ζήτησε να μάθει για το αν θα υπάρξουν μέτρα κατά των βουλευτών που δεν θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Ακολούθησε η ανάρτηση της Νίνας Κασσιμάτη στο Facebook, με τον Γιάννη Ραγκούση να σηκώνει το γάντι.

«Η αποχή είναι για τους Βορίδηδες αυτού του τόπου» απαντά ο Ραγκούσης καρφώνοντας με το γάντι το «παρών» Κασιμάτη

«Η κ. Κασιμάτη λίγη ώρα πριν αρνηθεί να υπερψηφίσει το νόμο – ταυτοτικής σημασίας για την αριστερά και τον προοδευτικό κόσμο – για την ισότητα στο γάμο, επέλεξε να μου επιτεθεί δημόσια, με τη γνωστή χυδαιότητα που την χαρακτηρίζει» αναφέρει ο Γιάννης Ραγκούση στην απάντησή του και προσθέτει:

«Ο λόγος; Επειδή ως μέλος της Πολιτικής Γραμματείας – του ανώτατου, εκλεγμένου, καθοδηγητικού οργάνου του κόμματος – ζήτησα να μάθω την άποψη του Προέδρου για το ενδεχόμενο μη υπερψήφισης του συγκεκριμένου νομοσχεδίου από βουλευτές μας, χωρίς να αναφερθώ ονομαστικά σε κάποιον ή κάποια βουλευτή».

«Τι απαντώ;» συνεχίζει ο κ. Ραγκούσης: «Ότι ισχύει απολύτως αυτό είπε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η αποχή είναι για τους Βορίδηδες αυτού του τόπου. Μας χωρίζει ηθική και αξιακή άβυσσος από αυτούς».

«Και πράγματι, με χωρίζει ηθική και αξιακή άβυσσος από τους θηλυκούς Βορίδηδες. Κατά τα λοιπά, αποτελεί καταστατική υποχρέωση του Προέδρου και των Γραμματέων του κόμματος να προασπίσουν από τέτοιες αήθεις συμπεριφορές, την ελεύθερη, δημοκρατική λειτουργία των οργάνων και συνακόλουθα των μελών του κόμματος» καταλήγει.

Η ανάρτηση της Νίνας Κασσιμάτη

«Το μέλος της κυβέρνησης Λουκά Παπαδήμου, που παρακαθόταν με τους ακροδεξιούς Βορίδη, Άδωνι, Καρατζαφέρη —και από θέσεις ευθύνης του το ΠΑΣΟΚ πήγε στο 12%, όπως ανάλογα και ο ΣΥΡΙΖΑ στο 17% — έχει πολύ ελεύθερο χρόνο μετά από τις τελευταίες εκλογές, αλλά και την εσωκομματική ήττα του, για να πυροδοτεί συστηματικά την εσωστρέφεια στο κόμμα μας την ώρα που στόχος μας είναι η επικίνδυνη κυβέρνηση Μητσοτάκη.

»Από διαρροή (του) στα ΜΜΕ πληροφορηθήκαμε πως «θέλει να ξέρει» προκαταβολικά τι κυρώσεις θα επιβάλει ο Πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης στους Βουλευτές, που τυχόν καταψηφίσουν σήμερα.

»Αν εκλεγεί ποτέ Βουλευτής, θα τον ειδοποιήσουμε».Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *