Ο Γιώργος Λαμπάτος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» μετά την αποκάλυψη για τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες κάτω από τις οποίες επιβιώνει, αλλά και το πρόσφατο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε.

Πώς είστε στην υγεία σας μετά το χειρουργείο που κάνατε;

Τώρα προσπαθώ να σταθώ ξανά στα πόδια μου. Έκανα μια επέμβαση στο ισχίο. Το πρόβλημα αυτό με ταλαιπωρούσε δυο χρόνια και μου κόστισε και στη δουλειά και στις δημόσιες σχέσεις μου. Δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις που θέλει ένα θεατρικό έργο. Περίμενα τόσο καιρό γιατί δεν είχα τα χρήματα να πάω σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο, να πληρώσω 4.000 που έκανε αυτή η επέμβαση. Ευτυχώς πήγε καλά. Ο κόσμος έχει έρθει πολύ κοντά μου. Με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ, με έχουν πάρει από όλα τα μέρη της Ελλάδας. Το κινητό μου χτυπάει συνέχεια.

Τον τελευταίο καιρό μάθαμε δυσάρεστα πράγματα για εσάς και την οικονομική σας κατάσταση, τώρα πώς τα φέρνετε βόλτα;

Τι να πρωτοπληρώσεις με τα 220 ευρώ που παίρνω ως επίδομα; Δουλειά ζήτησα και όχι ελεημοσύνη. Επιβιώνω με το ΚΕΑ των 150 ευρώ το μήνα συν το επίδομα ενοικίου που είναι 70 ευρώ. Μένω σε ένα σπιτάκι 15 τετραγωνικών στην Αχαρνών που έχω βρει. Περνάνε οι μήνες και τα ενοίκια τρέχουν. Μου είχαν κόψει το ρεύμα για ενάμιση χρόνο.

Τώρα μετά την δημοσιότητα που πήρε το θέμα μπορώ να πω ότι δέχομαι βοήθεια από παντού. Ακόμη και από τα συνεργεία των καναλιών που έρχονται για να μου πάρουν συνέντευξη. Πριν ξεκινήσουμε με πλησιάζουν και μου δίνουν χρήματα, ό,τι έχει ο καθένας, 50-60 ευρώ! Έχω εκτιμήσει πολύ την αγάπη του κόσμου.Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *