Ξένοιαστος καβαλάρης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -Π.Σ. στο Δρέπανο Αργολίδας. Ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε την «2η Γιορτή Μανταρινιού» που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος της περιοχής συνοδευόμενος από τον βουλευτή του κόμματος στον νομό Γιώργο Γαβρήλο.

Μίλησε με τους αγρότες του νομού Αργολίδας και τόνισε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τους παραγωγούς, απέναντι, όπως ανέφερε ο βουλευτής Αργολίδας Γιώργος Γαβρήλος σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «στις αδιέξοδες πολιτικές της Κυβέρνησης για τον πρωτογενή τομέα».

Ένα όμορφο άλογο

Ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε και τα τυχερά του καθώς κάτοικος της περιοχής του χάρισε ένα αλογάκι, το οποίο είναι δύο ετών και έχει το όνομα Σελήνη.

«Στο τέλος της γιορτής με περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη. Μια βόλτα με τη…Σελήνη!» έγραψε ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης φαίνεται σε βίντεο να χαϊδεύει τη χαίτη του αλόγου, μαζί με τον σύζυγό του, και στη συνέχεια να το ιππεύει σε δρόμο της περιοχής.

«Σήμερα βρέθηκα στο Δρέπανο Αργολίδας για την ετήσια γιορτή μανταρινιού.

Κόντρα στα προβλήματα που δημιουργούν οι πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης στον αγροτικό τομέα, οι άνθρωποι εδώ συνεχίζουν να μοχθούν και να ελπίζουν σε καλύτερες μέρες.

Εμείς ως ΣΥΡΙΖΑ θα είμαστε δίπλα τους, στήριγμά τους. Αλλάζουμε, διευρυνόμαστε. Και θα εργαστούμε για να μπορέσει η περιφέρεια να αναγεννηθεί. Στο τέλος της γιορτής με περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη. Μια βόλτα με τη…Σελήνη!» ανέφερε επίσης στην ανάρτησή του.Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *