Εάν δυσκολεύεστε να αποχαιρετήσετε τον πρώην σύντροφό σας, δεν είστε οι μόνοι. Η αλλαγή σελίδας από μια σχέση μπορεί να είναι μια οδυνηρή διαδικασία που απαιτεί υπομονή, εάν υπάρχει. Μετά από όλα, όπως λένε, ο χρόνος θεραπεύει τα πάντα.

Και η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει σωστός τρόπος να ξεπεραστεί ο διαχωρισμός. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και κάθε άτομο παίρνει διαφορετικό χρόνο. Ωστόσο, οι ειδικοί λένε ότι δεν είναι πολύ χρήσιμο να βλέπετε την αρχική σας ανάρτηση στην αρχική σελίδα των κοινωνικών μέσων.

Είστε μαζί για μεγάλο χρονικό διάστημα, οπότε τώρα γνωρίζετε ο ένας τον άλλον καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο. Και τώρα που χωρίσατε, μπορεί να φαίνεται πολύ δύσκολο να τον κάνετε να μην ακολουθήσει και να μην έχει πλέον την παραμικρή επαφή.

Ωστόσο, μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Proceedings Oft he National Academy of Sciences (PNAS) έδειξε ότι περιοχές του εγκεφάλου που “ανάβουν” όταν οι χωρισμένοι συμμετέχοντες κοίταξαν φωτογραφίες των πρώην συντρόφων τους ενεργοποιήθηκαν όταν βίωσαν σωματικό πόνο. Μπορείτε να φανταστείτε πόσο οδυνηρό θα ήταν να τους δείτε να προχωρούν σε μια νέα σχέση…Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *