Με τον διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου Ιωάννη Ντόκο καθώς και στελέχη του Ιδρύματος, συναντήθηκε σήμερα ο δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος, παρουσία και του πρώην βουλευτή της Ν.Δ., Θανάση Λιούνη. Θέμα της συνάντησης η πρόσληψη ογκολόγου στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Ο κ. Μπέος επισήμανε ότι “είχε βρεθεί προσωρινή λύση στο πρόσωπο του γιατρού κ. Γιώργου Ρήγα που προσφέρθηκε να συνδράμει προσωρινά” με μπλοκάκι, αλλά “υπήρξε υπονομευτική παρέμβαση από τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας, Χρ. Βενέτη” τον οποίο ο Δήμαρχος χαρακτήρισε ως «μαϊμού», ότι “δηλαδή υποδύεται τον πρόεδρο, και ότι παίζει πολιτικά παιχνίδια σε βάρος της υγείας και του πόνου του κόσμου”.

Σημειώνεται ότι ο κ. Βενέτης μιλώντας χθες σε ραδιοφωνικό σταθμό ζήτησε απαρέγκλιτη τήρηση του Νόμου στις προσλήψεις και αυτό ενόχλησε το δήμαρχο Βόλου που είχε ανακοινώσει με δελτίο τύπου την πρόσληψη του κ. Ρήγα με μπλοκάκι, ενός γιατρού ογκολόγου που είχε υπηρετήσει στο Νοσοκομείο Βόλου και είχε αποχωρήσει για να ιδιωτεύσει.

Ο κ. Μπέος σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, προχώρησε σε μια σοβαρή καταγγελία αναφέροντας πως “ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας δεν είναι,  αλλά υποδύεται τον εκπρόσωπο του θεσμού“. Επιπλέον ανέφερε ότι μετά από επικοινωνία στο υπουργείο Υγείας και μέχρι την Παρασκευή θα έχει προκηρυχθεί θέση ογκολόγου.

Η ανάρτηση του κ. Μπέου στο λογαριασμό του στο facebook

Για να κάνουν πολιτική δεν διστάζουν να παίζουν με τις αγωνίες και την υγεία του κόσμου. Ήμαρτον. Όμως εμείς συνεχίζουμε να παλεύουμε. Και δίνουμε λύσεις, όσο κι αν τις σαμποτάρουν αυτές οι «μαϊμούδες» που υποδύονται διάφορους θεσμικούς ρόλους και ξεχνούν την ανθρωπιά. Μέχρι τέλος της εβδομάδας το Νοσοκομείο μας θα έχει και άλλο ογκολόγο γιατρό. Η ντροπή ας μείνει και ας χαρακτηρίζει τον Βενέτη».





Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *