Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι η Νάπολι! Μετά το ντεμπούτο του κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Καλτσόνα έκανε… ποδαρικό και στη Serie A όπου είδε την ομάδα του να ισοφαρίζεται στο 90+6′ από την προτελευταία Κάλιαρι και να μένει ακόμη πιο μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Μόλις μία νίκη στα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος μετρούν οι «παρτενοπέι».

Στο 32′ ο Ραχμάνι πέτυχε αυτογκόλ το οποίο ακυρώθηκε καθώς στη φάση μπήκε ο Λαπαντούλα από θέση οφσάιντ και στο 43′ ο Λουβούμπο αστόχησε με κεφαλιά σε κενό τέρμα. Η Νάπολι προηγήθηκε στο 65’με κεφαλιά του Οσιμέν από σέντρα του Ραζπαντόρι, αλλά η τελευταία λέξη ανήκε στην Κάλιαρι. Στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων η άμυνα της Νάπολι κοιμήθηκε, ο Λουβούμπο έγινε αποδέκτης της μπάλας, κατέβασε και εκτέλεσε για το 1-1.

Κάλιαρι: Σκούφετ, Οτζέλο (76’ Οριζτιάνο), Ντοσένα, Μίνα, Ντεϊόλα, Γιάνκτο (61’ Τζάπα), Γκαετάνο (61’ Βιόλα), Μακουμπού, Νάντες, Λαπαντούλα (61’ Παβολέτι), 76’ Πετάνια, Λουβούμπο.

Νάπολι: Μερέτ, Ματσόκι (85’ Έστιγκορντ), Ολιβέρα, Ζεσούς, Ραχμάνι, Λομπότκα, Ανγκισά, Ζιελίνσκι (79’ Λίντστρεμ), Ραζπαντόρι (79’ Καγιούστε), Κβαρατσχέλια (73’ Πολιτάνο), Οσιμέν.



Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *