Τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ έπειτα από το πρώτο 45λεπτο;

Έχοντας ως μεγάλους πρωταγωνιστές τους Ποντένσε και Ελ Κααμπί, ο Ολυμπιακός κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή επικρατώντας με 2-1 εντός έδρας του Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Superleague.

Δύο γκολ από τον Μαροκινό «killer» (79′, 87′). Κερδισμένο πέναλτι και εξαιρετικές ενέργειες από τον Πορτογάλο… μάγο ο οποίος κατάφερε να δημιουργήσει αρκετά ρήγματα στην άμυνα των Αρκάδων.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν καταφέρει να πάρουν το προβάδισμα στην εκπνοή του πρώτου μέρους χάρη στο γκολ του Γιαμπλονσκι.

Πως παρατάχθηκαν

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ επέλεξε τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια με τους Κάρμο, Μπιανκόν, Ροντινέι και Ρίτσαρντς να αποτελούν την τετράδα στην άμυνα. Στον άξονα Ιμπόρα, Όρτα και Έσε με τους Καμπράλ, Φορτούνη στα «άκρα» και τον Ναβάρο μοναδικό προωθημένο.

Η 11αδα του Αστέρα Τρίπολης: Τσιφτσής – Καρμόνα, Πίτσου, Χριστόπουλος, Χουχούμης – Γιαμπλόνσκι, Αλάγκμπε – Σίτο, Ζουγλής, Κρέσπι – Μάντζης.

Συνολικά καλύτερος ο Ολυμπιακός στο πρώτο μέρος – Προηγήθηκε κόντρα στην ροή ο Αστέρας

Η εικόνα στο ξεκίνημα του ματς ήταν όπως όλοι περίμεναν. Με τον Ολυμπιακό να έχει την μπάλα στην κατοχή του και τον Αστέρα Τρίπολης να έχει ως πρωταρχικό του στόχο την διαφύλαξη το μηδέν.

Οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα μόλις στο 6’ με τον Ναβάρο, ωστόσο το τέρμα του Ισπανού φορ ακυρώθηκε ως οφσάιντ με τον ίδιο να απειλεί ξανά αυτή την φορά με το κεφάλι στο 17′.

Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ήρθε και η πρώτη μεγάλη στιγμή για το σύνολο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ με το σουτ του Φορτούνη να φεύγει ελάχιστα εκτός.

Στο 40’ ήρθε το πρώτο «καμπανάκι» για την άμυνα του Ολυμπιακού με τον Γιαμπλόνσκι να πλασάρει από κοντά και τον Πασχαλάκη να απομακρύνει σωτήρια.

Ωστόσο στην εκπνοή του πρώτου μέρους ο μέσος του Αστέρα κατάφερε να πάρει το αίμα του πίσω στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το προβάδισμα των Αρκάδων.

Περισσότερα σε λίγο



Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *